Masterler Kış Yüzme Şampiyonası Alanya'da Başladı - Son Dakika
Güncel

Masterler Kış Yüzme Şampiyonası Alanya'da Başladı

Masterler Kış Yüzme Şampiyonası Alanya\'da Başladı

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Masterler Kış Yüzme Şampiyonası, Alanya Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu'nda başladı.

13.02.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Masterler Kış Yüzme Şampiyonası, Alanya Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu'nda başladı.

Şampiyonaya, 37 kulüpten 200 kadar sporcu katıldı. 3 gün sürecek şampiyonada sporcular 50, 100, 200, 400, 800 ve 1500 metre serbest, 50, 100 ve 200 metre sırtüstü, kelebek, kurbağalama bayrak kategorilerinde yarışacak.

Türkiye Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Masterler'dan Sorumlu Sultan Acuner, sporcu sayısının beklediklerinin altında olduğunu belirtti. Hava şartlarından dolayı bekledikleri sporcu sayısına ulaşamadıklarını aktaran Sultan Acuner, şöyle dedi:

"Umarım bu yıl Kasım ayında yapılacak şampiyonada derece yapan sporcu sayımız artacak. Belki sporcu arkadaşlarımız biraz sıkılabilir, ama Türkiye'yi dünyada ve Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz." - Alanyaantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Masterler Kış Yüzme Şampiyonası Alanya'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement