Masterler, Soccer Cup Turnuvasına Katılacak - Son Dakika
Spor

Masterler, Soccer Cup Turnuvasına Katılacak

Masterler, Soccer Cup Turnuvasına Katılacak

Diyarbakır Masterler Derneği Futbol takımı, Antalya Soccer Cup 2015 Masterlar futbol turnuvası için havayoluyla Antalya'ya gitti.

07.04.2015 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Masterler Derneği Futbol takımı, her yıl geleneksel olarak düzenlenen, Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden önemli Master takımlarının katıldığı Antalya Soccer Cup 2015 Masterlar futbol turnuvası için bu akşam havayoluyla Antalya'ya gitti.

Yarın başlayacak ve 12 Nisan'da oynanacak final maçıyla sona erecek masterler ligine 35 kişilik bir kafileyle iştirak eden Diyarbakır takımı şampiyonluk için mücadele edecek.

Kafilenin Antalya'ya gidişi öncesinde açıklamalarda bulunan Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar, Diyarbakır Masterler Derneği Futbol Takımı olarak yurt içinde üçüncü turnuvalarına katılacaklarını belirterek, amaçlarının bu tür masterler futbol turnuvalarıyla, farklı kültürler ve insanlarla spor aracılığıyla kaynaşmak olduğunu söyledi.

Söz konusu turnuvaya iyi hazırlandıklarını anlatan Akar, "Daha önce Antalya'da 23- 27 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen Turkey Soccer Cup 2014 futbol turnuvasına ve 17-19 Ekim 2014 tarihleri arası İzmir Seferihisar'da düzenlenen 1. Teos Masterler futbol turnuvalarına katılmıştık. Buğun ise 35 kişilik futbolcu ve yönetici kafilemizle davet edildiğimiz Antalya'da düzenlenecek olan Antalya Soccer Cup 2015 Masterlar futbol turnuvasına katılmak için yola çıkıyoruz. Bu tür turnuvalar kaynaşma ve iller arası iyi ilişkilerin spor aracılığıyla geliştiği organizasyonlar olduğu gibi Kentimizin tanıtımına da önemli katkılar sunmaktadır. Amaç centilmence mücadele edip karşılaşacağımız diğer takımlarda hakkımızda iyi bir intiba bırakmaktır, bundan sonra ki süreçte de farklı ülkelerde ve Türkiye'de düzenlenecek diğer futbol turnuvaları için de davetler aldık, inşallah bu turnuvalara da katılım göstermeye çalışacağız. Masterler Futbol Takımı olarak bu tür organizasyonlara katılıp ilimizi en iyi şekilde temsil etmemizin yanı sıra Derneğimizin çatısı altında bulunan arkadaşlarımızın da bu tür sosyal spor aktiviteleriyle bir arada bulunmasına olanak sağlıyoruz. Bu turnuvamıza bizlerle beraber katılım gösterip gelen başta Masterler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere tüm takım arkadaşlarımıza ve ekibimizde bulunan herkese tek tek teşekkür ediyor, turnuvayı düzenleyen organizasyon komitesine de başarılar diliyorum'' dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Masterler, Soccer Cup Turnuvasına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement