Maşukiye ve Derbent'ten Destek İstedi - Son Dakika
Güncel

Maşukiye ve Derbent'ten Destek İstedi

Maşukiye ve Derbent\'ten Destek İstedi

Sönmez'i kazanmak için gece gündüz demiyor

14.01.2014 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, 30 Mart'ta kadar her mahalleye ve her vatandaşa ulaşmayı seçim çalışmalarının odağına oturtmuş durumda. Bu yüzden sabah namazında camii cemaati ile buluşarak başladığı çalışmasını, kahve toplantıları, esnaf ziyaretleri ve ev toplantıları ile devam ettiriyor. Sönmez'e Kartepe CHP İlçe başkanı Av. Başar Değer, Köseköy eski Belediye başkanı Selahattin Altunkaya, eski Uzuntarla Belediye başkanı Ömer Hazer, eski Sarımeşe Belediye başkanı Çetin Doyuran ve eski Derbent eski belediye başkanı Çetin Çavuş da yalnız bırakmıyor.

Sönmez, ilk olarak mahalle temsilcisi Orhan Topçu'nun organizasyonu ile Maşukiye'de kahve toplantısı yaptı. Sıcak bir şekilde karşılandığı Maşukiye toplantısına Köseköy eski Belediye Başkanı Selahattin Altunkaya ile birlikte katıldı. Toplantının süpriz konukları da vardı. DYP eski il başkanı Ersin Soykan, Maşukiye Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Kemal Belat ve eski Belde Başkanı Sabri Yıldız da toplantıda yerini aldı.

KARTEPE'NİN CİĞERLERİ

Sönmez, Maşukiye'nin armudu, samanlı dağı, göl manzarası ve doğa harikası arazileri ile Kartepe'nin ciğerleri ve turizme açılan kapısı olduğuna dikkat çekerek, "Öncelikle, Maşukiye'de hizmet eksiklikleri giderilecek. Daha sonra Maşukiye kesinlikle doğal yapısı korunarak yerli ve yabancı turizme açılacak. Esnaf kazanacak, Maşukiye kazanacak. Nerelere ne yapılması gerektiğine bölge halkının görüşünü alarak karar vereceğiz."dedi.

İkinci toplantı ise, Derbentte gerçekleştirildi. Kahvede yapılan bu toplantıya ise, İl Genel Meclisi üyesi Erdal Baş, Kartepe Belediye Meclis üyesi Hakan Bekil, Derbent eski Belediye Başkanı Çetin Çavuş da katıldı. Sönmez burada da Derbent'e ilişkin yapılacak hizmetleri anlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maşukiye ve Derbent'ten Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement