Masum şeker alternatifi: Hindistan Cevizi Şekeri - Son Dakika
Güncel

Masum şeker alternatifi: Hindistan Cevizi Şekeri

The LifeCo, damak zevkinden en ödün vermeyip sağlığına düşkün olanlar için alternatif şeker "organik Hindistan Cevizi Şekeri"ni satışa sunuyor

30.05.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The LifeCo Sağlıklı Yaşam Ürünleri grubunda yer alan "Hindistan Cevizi Şekeri", tamamen doğal üretim aşamalarından geçirilerek elde ediliyor. GDO içermeyen The LifeCo Hindistan cevizi şekeri, sofra şekerinden daha sağlıklı ve farklı damak zevki olanlar için ideal bir şekerdir. Beyaz ve esmer şeker kullanılan her yerde güvenle kullanılabilir.

The LifeCo Hindistan Cevizi Şekeri, doğal ortamda yetiştirilen hindistan cevizi meyvesinin rendesinden elde ediliyor. Diğer şekerlere göre daha sağlıklı bir alternatif olan Hindistan Cevizi şekerinin, glisemik indeksi daha düşüktür. 16'dan fazla aminoasit, potasyum, çinko, demir minarelleri ve B Vitamini içerir. Diğer şekerler gibi kimyasal işlemlerden geçirilerek rengi açılmamasının yanı sıra rafine edilmeden üretilir. Bu nedenle içerisinde yer alan aminoasit, mineraller ve vitaminler hasar görmeden korunur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Masum şeker alternatifi: Hindistan Cevizi Şekeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement