Masum Türker'den "İçkili Pankart" Açıklaması - Son Dakika
Politika

Masum Türker'den "İçkili Pankart" Açıklaması

Masum Türker\'den "İçkili Pankart" Açıklaması

Isparta’da DSP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Nihat Önal’ın rakı kadehiyle çektirdiği fotoğrafı seçim çalışmalarında kullandığı afiş ve kartvizitlere bastırmasına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Masum Türker, parti olarak içkiyi kesinlikle tasvip etmediklerini ve milletvekili adayının partiden istifa etmesini önerdiklerini söyledi.

21.05.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da DSP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Nihat Önal'ın rakı kadehiyle çektirdiği fotoğrafı seçim çalışmalarında kullandığı afiş ve kartvizitlere bastırmasına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Masum Türker, parti olarak içkiyi kesinlikle tasvip etmediklerini ve milletvekili adayının partiden istifa etmesini önerdiklerini söyledi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu'yu ziyaret etti. Kastamonu'da bazı esnafları ziyaret eden Türker, ardından Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Erkan Yılmaz tarafından kapıda karşılanan Türker, elinde dolu rakı kadehiyle fotoğraf çektiren DSP Isparta 1. Sıra Milletvekili Adayı 56 yaşındaki emekli öğretmen Mustafa Nihat Önal'ın bu fotoğrafla bin afiş ve 10 bin de kartvizit hazırlatarak seçim çalışmalarında kullanmasına tepki gösterdi. Türker, Demokratik Sol Parti'nin ne programında ne de ilkelerinde böyle bir yaklaşımın ve böyle bir düşüncenin kesinlikle olmadığını ifade ederek, "Biz, kendisine bir işlem yapmadan partimizin adaylığından çekilmesini önerdim. Sanıyorum, biraz sonra kendisi de Isparta'da bir basın toplantısı düzenleyerek açıklama yapacak. Diğer partili arkadaşlarımızdan da, parti dışı disiplinsiz hareket ederek böyle bir şey yaptığı için özür dileyecek. Biz, kesinlikle böylesi bir düşünceye sahip değiliz ve bunu kabul etmiyoruz. İçkinin içildiği yerde biz film seyretmesin derken gençlerimiz, içkiyi siyasetin sanki bir unsuru gibi gösterilmesini reddeden bir partiyiz" dedi.

"CHP ÖNCE TAŞERONLUĞU BELEDİYELERİNDEN KALDIRSIN"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaadinde taşeronluğu kaldıracağını söylediğini hatırlatan Masum Türker, "Maden Sayın Kılıçdaroğlu, siz neden CHP belediyelerinde böyle bir taşeronluğu kaldırmıyorsunuz. Buna bir engel mi var. İnsan bazen çok fazla düşünemeyen, eski görüşleri bulunan ve kapalı kutuları görmeyendir" diye konuştu.

Türker'e açıklamasının ardından Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, bir dosya içerisinde yerel basının sorunlarını içeren bir dosya sundu. Türker, konu ile yakından ilgileneceğini ve medyanın sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Masum Türker'den 'İçkili Pankart' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement