Matbuu.com Avrupa'da Asya'yı Temsil Edecek - Son Dakika
Ekonomi

Matbuu.com Avrupa'da Asya'yı Temsil Edecek

Matbuu.com Avrupa\'da Asya\'yı Temsil Edecek

Asya’nın ilk web to print sistemini geliştiren Matbuu.com, Avrupa’nın en büyük baskı fuarına katılıyor.

26.05.2016 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asya'nın ilk web to print sistemini geliştiren Matbuu.com, Avrupa'nın en büyük baskı fuarına katılıyor. Matbuu.com, Almanya'nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek olan "Drupa 2016 Kağıt ve Basım Teknolojileri Fuarı"na katılarak, web top print alanında Türkiye'yi temsil ederek bir ilki gerçekleştirecek.

31 Mayıs-10 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Drupa 2016 Kağıt ve Basım Teknolojileri Fuarı, baskı teknolojilerindeki yeniliklerin görülmesi açısından dünyanın en büyük organizasyonlarından. Yeni bir e-ticaret ve baskı sistemi ile Avrupa'nın en büyük fuar organizasyonunda yer alacaklarını aktaran Matbuu.com CEO'su Onur Afşar, dünya genelinde yükselen trendin "hızlı ve ekonomik üretim modeli" olduğunu söyledi. Matbuu.com kullanıcılarının matbaaya gitmek yerine masa başından sipariş verebildiklerini belirten Afşar, "Haftalarca istenilen tasarımı bulmak yerine tek tıklamayla sipariş verilen dijital matbaalar var artık. Kullanıcılara hızlı bir şekilde kendi tasarımlarını veya sitede hazır olan şablonlara ulaşmasını sağlayan sistemimiz kartvizit, broşür, el ilanı, insert ve dosya gibi birçok farklı seçeneği sunuyor. Öte yandan Matbuu.com, tasarımcıların sistem üzerinden tasarım yaparak mağaza açmalarına olanak sağlıyor. Matbuu.com'da oluşturulan tasarım havuzundan yapılan alımlarda, tasarım sahibi yüzde 40 oranında bir gelire kavuşuyor" dedi.

Afşar, "Siteye girildiğinde ziyaretçileri iki farklı kategoriyle karşılıyor. Bu kategorilerden biri Matbuu.com şablonlarının sunulduğu 'Kendin Tasarla'. Bu sistem grafikerler, reklam ajansları ve özgün çalışmalarını ortaya koymak isteyenler için yeni bir gelir elde etme modeli. Bir diğer kategoriyse 'Şimdi Yükle'. Bu kategorideyse kullanıcılar daha önce tasarlanmış şablonlarını yükleyerek basılmasını sağlıyor. Böylece katılımcılar kendi işlerinin patronu oluyorlar" şeklinde konuştu.

4 yıllık süre zarfında Türkiye'nin 81 iline hizmet verdiklerini söyleyen Onur Afşar, Matbuu.com olarak 81 il 902 ilçeye toplam 6 milyar 294 binden fazla baskı gönderimi yaptıklarını dile getirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Matbuu.com Avrupa'da Asya'yı Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement