Matematik Hayatın Her Yerinde ve Beypazarı'nda" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Matematik Hayatın Her Yerinde ve Beypazarı'nda" Sergisi Açıldı

Beypazarı ilçesinde "Matematik Hayatın Her Yerinde ve Beypazarı'nda" isimli resim ve matematiksel figürler sergisi açıldı.

18.05.2015 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarı ilçesinde "Matematik Hayatın Her Yerinde ve Beypazarı'nda" isimli resim ve matematiksel figürler sergisi açıldı.

Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi tarafından Atatürk Parkı'ndaki serginin açılışına Kaymakam Mustafa Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Şahin, Jandarma Komutanı Alişan Zor, Okul Müdürü Hakkı Özdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Kaya yaptığı açıklamada, matematiksel figürlerin yaşamın her alanında insanın karşısına çıktığını ve öğrencilerin bunları ele alarak çok güzel resimler yaptıklarını belirterek, "'Matematik hayatın her yerinde ve Beypazarı'nda' konulu sergi insanlara farklı bir bakış açısı kazandırdı. Herkesi tebrik ediyorum. Güzel bir sergi oldu" diye konuştu.

Okulun matematik öğretmeni Nuray Sevimli ise öğrencilerle bu çalışmaları yapabilmek için çeşitli çalışmalarda bulunduklarını ve tarihi mekanları birer birer ziyaret ederek, çıkan desenlerin ve şekillerin notlarını aldıklarını ve ardından da serginin ortaya çıktığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Matematik Hayatın Her Yerinde ve Beypazarı'nda' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement