Matematik Olimpiyadında Nazilli'nin Şampiyonu Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Matematik Olimpiyadında Nazilli'nin Şampiyonu Belirlendi

Matematik Olimpiyadında Nazilli\'nin Şampiyonu Belirlendi

Nazilli'de altıncısı düzenlenen Matematik Olimpiyadının bu yılki galibi Nazilli Merkez Şehitleri Ortaokulu öğrencisi Emre Taşdemir oldu.

22.04.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de altıncısı düzenlenen Matematik Olimpiyadının bu yılki galibi Nazilli Merkez Şehitleri Ortaokulu öğrencisi Emre Taşdemir oldu.

Şampiyonun ödülünü düzenlenen törende Nazilli belediye Başkanı Haluk Alıcık verirken, törende büyük sevinç yaşayan öğrencinin ailesini ve öğretmenlerini kutladı. Nazilli başta olmak üzere Aydın ve çevre il ve ilçelerden toplam 410 öğrencinin katıldığı ve hafta sonunda yapılan Matematik Olimpiyadında ilk 20'ye giren öğrenciler ödüllendirildi. Zengin ödüllerin yer aldığı ödül törenine Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi ve öğrenci velisi katıldı.

Ödül töreninde büyük sevinç yaşayan öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini kutlayan Başkan Alıcık, "5 yıldır ilçedeki eğitim kurumlarına ve öğrencilerimize büyük destek veriyoruz. Amacımız yarının Türkiye'sini şekillendirecek olan öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak. Nazilli belediyesi olarak, geçtiğimiz 5 yılda şu an mahalle olan 62 köyümüz başta olmak üzere ilçe merkezindeki okul öncesinden üniversiteye kadar destek verdik. 7 milyon lirayı aşan bu destek yeni dönemde de sürecek. Özel Aydınlık Okullarımızın eğitimdeki kaliteyi artırma çabalarını da takdirle karşılıyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matematik Olimpiyadında Nazilli'nin Şampiyonu Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement