Matematik Şampiyonlarına Ödüller Başkan Köşker'den - Son Dakika
Yerel

Matematik Şampiyonlarına Ödüller Başkan Köşker'den

Matematik Şampiyonlarına Ödüller Başkan Köşker\'den

Gebze Emlak Konut Ortaokulu’nda düzenlenen GEKMO Matematik Olimpiyatı’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

11.05.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Emlak Konut Ortaokulu'nda düzenlenen GEKMO Matematik Olimpiyatı'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Abdulkadir Öz, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Emlak Konutları İlkokulu Müdürü Harun Özkan, desteklerinden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel'e teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, eğitim ve kültüre desteklerinden dolayı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e teşekkür etti. Demirel, "Biz bir başlangıç yaptık. İnşallah gelecek sene başka bir okulumuz matematik olimpiyatında olduğu gibi başka bir alanda da yapacağız" dedi.

EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Gençlerin ülkenin güvencesi ve geleceğin teminatı olduğuna değinen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Gençler bizim için çok kıymetli. Onlar bizim yarınlarımız ve yarınlarımızın daha aydınlık olması için elimizden geleni yapmalıyız. Gebze Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve eğitimcinin yanındayız. Eğitim ve kültür faaliyetlerinde belediye olarak her zaman yanlarındayız, destek oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz. Matematik sadece fen Bilimlerin de değil insanların sosyal hayatında da oldukça önemli. Bu bağlamda dereceye giren öğrencilerimiz tebrik ediyor giremeyen öğrencilerimize de daha çok çalışmalarını öneriyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere madalya ve hediyeleri takdim edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matematik Şampiyonlarına Ödüller Başkan Köşker'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement