MATSO Tarafından İkinci "Hijyen Eğitimi" Verildi - Son Dakika
Güncel

MATSO Tarafından İkinci "Hijyen Eğitimi" Verildi

MATSO Tarafından İkinci "Hijyen Eğitimi" Verildi

MATSO, üyelerine yönelik olarak düzenlen "Hijyen Eğitimi"nin ikincisi MATSO Otogar Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

12.05.2014 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik verilecek olan "Hijyen Eğitimi"nin ikincisi gerçekleşti. MATSO Otogar Toplantı Salonu'nda gerçekleşen eğitim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Eğitmeni Neslihan Güllü Samsa tarafından verildi. Yaklaşık 220 kişinin katıldığı ve 8 saat süren eğitim sonundan yapılan sınavda başarılı olanlara kurs bitirme belgesi verildi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Oda üyeleri ve personellerine yönelik eğitimlerin ikincisini gerçekleştirdiklerini belirterek eğitimlere yoğun talep olduğunu ve eğitimleri 17 ve 25 Mayıs tarihlerinde yeniden düzenleneceklerini söyledi.

"Hijyen Eğitimi" Yönetmeliği'nin 5 Temmuz 2013 ve 28698 Sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğü girdiğini belirterek, bu kapsamda Oda üyeleri ve personellerine yönelik eğitim düzenlediklerini söyledi. Muhtemel bir mağduriyetin önüne geçilmesi için MATSO üyelerini hijyen eğitimi hususunda duyarlı olması gerektiğinin altını çizen Boztaş, gıda üretim ve perakende işyerlerinde, insani tüketim amaçlı sular, doğal mineralli suların üretimini yapan işyerleri, kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, dövme, pirsing, masaj, güzellik salonları, otel, motel, pansiyon ve misafirhane gibi yerlerde çalışan tüm personelin eğitimi almasının zorunlu olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MATSO Tarafından İkinci 'Hijyen Eğitimi' Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement