Mavi Bisiklet Filminin Çekimleri Akşehir'de Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Mavi Bisiklet Filminin Çekimleri Akşehir'de Tamamlandı

Türk-Alman ortak yapımı olan ve Türkiye'nin ilk çocuk filmlerinden biri olma özelliğini taşıyan Mavi Bisiklet filminin çekimleri Akşehir ilçesindeki çekimlerle tamamlandı.

23.02.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk-Alman ortak yapımı olan ve Türkiye'nin ilk çocuk filmlerinden biri olma özelliğini taşıyan Mavi Bisiklet filminin çekimleri Akşehir ilçesindeki çekimlerle tamamlandı.

Filmin Akşehirli yönetmeni Ümit Köreken, son sahnelerin de çekildiğini belirterek destek veren herkese teşekkür etti. Köreken, zorlu hava koşulları nedeniyle güç şartlarda çalıştıklarını ancak güzel bir film çektiklerine ifade etti.

Ümit Köreken, "Filmimizin çekimlerini tamamladık şimdi post prodüksiyon dediğimiz aşama var. Filmimiz tamamlandıktan sonra yaz aylarında festivallere katılacak. 2016 yılının başlarında da filmimiz inşallah vizyona girecek. Bize destek veren tüm ilçe halkına, Akşehir Belediyesine, tüm kurum ve kuruluşlara bir kez daha teşekkür ediyoruz."

Çekimlerinin son gününde, filmde Ali rolünü oynayan Akşehirli çocuk başrol oyuncusu Selim Kaya'ya sponsor olan bir firma tarafından mavi bisiklet hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mavi Bisiklet Filminin Çekimleri Akşehir'de Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement