Mavi Kapı Derneği'nden Akgül'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mavi Kapı Derneği'nden Akgül'e Ziyaret

2014 yılında aile içi şiddete karşı ortak bir bilinç oluşturmak üzere kurulan Mavi Kapı Derneği, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

08.10.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 yılında aile içi şiddete karşı ortak bir bilinç oluşturmak üzere kurulan Mavi Kapı Derneği, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Av. Halil İbrahim Sarı ve yönetim kurulu üyeleri derneğin çalışmaları ve projeleri hakkında Akgül'ü bilgilendirdi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için çalışmalar sürdüren sivil toplum kuruluşlarına her türlü desteği vermeye hazırız. Yeni kurulmuş bir dernek olarak sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. Akgül dernek yöneticilerine Mamak'ta kadınlara yönelik olarak sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi de verdi.

ÜYELERİ ERKEKLER OLUŞTURUYOR

Derneğin hedef ve projelerini anlatan Av. Halil İbrahim Sarı Mavi Kapı Derneği kadına karşı şiddeti engellemek için kurulan ve bu alanda faaliyet gösteren derneklerden farklı olarak yalnızca erkek üyelerden oluştuğunu dile getirdi. Derneğe kabul edilen erkek üyelerden de eş rızası istediklerini aktaran Sarı; "Toplumda hoşgörü ve empatiyi yaygınlaştırmak için erkeklerin yoğunlukta olduğu belli noktalarda seminer ve farkındalık çalışmalarına imza atıyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mavi Kapı Derneği'nden Akgül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement