Mavi Listede Aranan Teröristin Cesedini, Ailesi Teşhis Etti - Son Dakika
Güncel

Mavi Listede Aranan Teröristin Cesedini, Ailesi Teşhis Etti

Mavi Listede Aranan Teröristin Cesedini, Ailesi Teşhis Etti

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde dün düzenlenen operasyonlarda öldürülen 7 PKK'lı teröristin arasında yer alan ve İçişleri Bakanlığı'nın mavi renkli arananlar listesinde yeralan Nevzat Gündüz'ün cesedi, ailesi tarafından teşhis edildi.

26.11.2016 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde dün düzenlenen operasyonlarda öldürülen 7 PKK'lı teröristin arasında yer alan ve İçişleri Bakanlığı'nın mavi renkli arananlar listesinde yeralan Nevzat Gündüz'ün cesedi, ailesi tarafından teşhis edildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, Lice İlçesi'nde düzenlenen operasyonda, dün öldürülen teröristler arasında, örgütün üst düzey sorumlularından ve mavi listede arananlar arasında yeralan PKK'lı Nevzat Gündüz'ün cesedinin, ailesi tarafından bugün teşhis edildiği belirtildi. Valilik açıklamasında, "Lice İlçesi güneyinde kalan dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek maksadıyla, 23 Kasım 2016 tarihinde icra edilen Bayrak-30 Jandarma Uzman Onbaşı Sabri Acem operasyonunda 7'si ölü, 1'i teslim ve 1'i sağ olmak üzere etkisiz hale getirilen 9 terörist/işbirlikçinin arasında, bölücü terör örgütünün sözde Orta Saha 2'nci Düzey Yürütmeden Sorumlu ve İçişleri Bakanlığı'nın mavi listesinde yer alan Azad Farkin kod adlı Nevzat Gündüz'ün de olduğu ailesinin teşhisini müteakip, kesin olarak anlaşılmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla operasyon ile ilgili olarak adli işlemlere devam edilmektedir" denildi. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mavi Listede Aranan Teröristin Cesedini, Ailesi Teşhis Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement