Mavi Marmara'da Öldürülen Furkan'ın Babası'ndan, Norveç'te Öldürülen Gizem'in Ailesine Başsağlığı - Son Dakika
Güncel

Mavi Marmara'da Öldürülen Furkan'ın Babası'ndan, Norveç'te Öldürülen Gizem'in Ailesine Başsağlığı

Mavi Marmara gemisine yönelik İsrail saldırısında öldürülen Furkan Doğan'ın babası Ahmet Doğan, Norveç'te öldürülen Gizem Doğan'ın ailesine başsağlığı diledi.

02.08.2011 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mavi Marmara gemisine yönelik İsrail saldırısında öldürülen Furkan Doğan'ın babası Ahmet Doğan, Norveç'te öldürülen Gizem Doğan'ın ailesine başsağlığı diledi.

Ahmet Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, Gizem Doğan'ın ailesine ve sevenlerine başsağlı dileğinde bulundu.

Ahmet Doğan, Furkan'ın ve Gizem'in özgürlük ve insanlık adına yaptıkları çalışmalar ve hassasiyetleri nedeniyle katlediklerini belirtti.

Hem Gizem'in hem Furkan'ın özgürlük ve insanlık adına gösterdikleri hassasiyetlerinin bundan sonra da nice Gizem ve Furkanlar tarafından özgürlük ve adalet davalarına ışık tutacağını vurgulayan Doğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Furkan'ın yaktığı özgürlük ateşi, Gizem ile devam edecek. Bu katliamları yapan şer odaklarına elbet bir gün hak ettikleri ceza verilecektir. Gazze için çarpan bu iki körpecik yüreğin kanına giren vahşiler, elbette hak ettikleri karşılığı bulacaklardır. Gizem'in ailesinin acısını yüreğimizde hissediyor ve paylaşıyoruz. Ailesine, sevenlerine ve yüreğinde özgürlük ateşi taşıyan herkese başsağlığı diliyorum. "

Norveç'teki Utoya Adası'na yapılan saldırıda hayatını kaybeden Gizem Doğan'ın kuzeni İlknur Tunç, Gizem için, "Yüreği Allah sevgisi ile dolu, kul hakkını, ne pahasına olursa olsun halkının yanında olan, kalp kırmamayı şiar edinmiş, insanları dış görünüşleriyle, ırklarıyla, dinleriyle değil, kalpleriyle değerlendiren, herkese karşı şefkatli bir insandı. En büyük hayalleri arasında, bir yardım konvoyuyla Gazze'ye gitmek vardı" ifadelerini kullanmıştı.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mavi Marmara'da Öldürülen Furkan'ın Babası'ndan, Norveç'te Öldürülen Gizem'in Ailesine Başsağlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement