Mavi Tur, Bursalıları Denizle Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Mavi Tur, Bursalıları Denizle Buluşturdu

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından, Sosyal İşler Şube Müdürlüğü'nün koordinesinde ve belediye iştiraklerinden Kültür AŞ. organizasyonuyla Mudanya-Armutlu arasında düzenlenen ücretsiz mavi tur seferlerine Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.

28.07.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından, Sosyal İşler Şube Müdürlüğü'nün koordinesinde ve belediye iştiraklerinden Kültür AŞ. organizasyonuyla Mudanya- Armutlu arasında düzenlenen ücretsiz mavi tur seferlerine Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, temmuz ayında seferlerde 7 bin 650 kişinin körfezin serin sularında deniz sefası yapma imkanı bulduğu, 2010 yılından bu yana devam eden seferlerde, bu yıl haricinde 109 bin 856 kişinin mavi turdan yararlandığı bildirildi.

Açıklamada, sezon sonuna kadar gerçekleştirilecek seferlerin Mudanya iskelesinde başlayarak Kumla, Fıstıklı ve Armutlu sahilindeki molaların ardından yine Mudanya iskelesinde son bulduğu, 500 kişi kapasiteli gemi ile hafta içi her gün gerçekleştirilen mavi tur kapsamında, sezon sonuna kadar 70 sefer düzenleneceği ve 32 binin üzerinde vatandaşın denizle buluşturulacağı belirtildi.

Mudanya iskelesinde başlayan turların, hafta içi her gün tek sefer halinde düzenlendiği, mehtap turlarının da devreye girmesi ile bazı günler sefer sayısının 2'ye çıkarılacağı, Mudanya- Kumla-Fıstıklı-Armutlu-Mudanya rotasında düzenlenen seferlerin sabah 08.30-09.00 saatleri arasında Mudanya iskelesinde başladığı ve saat 16.30'da yine Mudanya iskelesinde son bulduğu kaydedildi.

Açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediyesinin Mavi Tur imkanından yararlanmak isteyenlerin, oturdukları mahallenin muhtarına kayıt yaptırmaları gerektiği aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mavi Tur, Bursalıları Denizle Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement