Mavi x Serenay Sarıkaya işbirliğinden detaylar: - Son Dakika
Magazin

Mavi x Serenay Sarıkaya işbirliğinden detaylar:

Bu yıl 25. yaşlarını kutlayan Mavi ve Serenay Sarıkaya'nın; başarı, cesaret ve heyecan dolu hikâyelerinden ilham alan yeni reklam filmi yayınlandı. "

07.09.2016 17:17  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hep mi Çok Parlıyoruz" sloganıyla ekranlara yansıyan kampanyada, Serenay Sarıkaya'ya dünyaca ünlü model Barbara Palvin eşlik ediyor.

İki genç kızın birbirine güç vermesi üzerinden "girlpower"a vurgu yapan kısa film tadındaki reklam filminde, kendi yolunda ilerlemenin ve kendi ışığını yaratmanın değeri anlatılıyor. Ayrıca filmde Mavi'nin yirmi beşinci yıla özel tasarlanan Adriano Goldschmied imzalı "İndigo Move" jean koleksiyonu da; Serenay ve Barbara'nın kick box yaptığı sahnelerde öne çıkıyor. Serenay'ın 9, Barbara'nın 5 farklı Mavi kombiniyle parladığı reklam, yeni sezonun en hit parçalarını gözler önüne sererek harika bir sezonu müjdeliyor.

Yeni reklam filmiyle ilgili konuşan Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz; "Mavi bu yıl 25. yaşını kutluyor. 6 sezondur Mavi kadınını mükemmel temsil eden marka yüzümüz Serenay da öyle. Bu filmde, kendi yolunu çizen, başkalarını takip etmek yerine cesur olmayı seçen ve koşullar ne olursa olsun hiç vazgeçmeyen bu ikilinin 25 yıllık yolculuğunun kesişme noktalarını ekrana taşıyoruz." dedi.

25. yaşını Mavi'yle birlikte kutlamaktan mutlu olduğunu söyleyen Serenay Sarıkaya ise; "25 yaşında olmak harika bir duygu, hem hayatın ortasında hem başında gibi… Hem yetişkin hem genç kız gibi… Hala cesur kararlar almak için uygun bir yaş. Bu yüzden Mavi'yle yaptığımız yeni reklam filminde cesaretten yola çıkmak istedik. Bu beni çok çok heyecanlandırdı. Hep birlikte parlamaya devam." diye konuştu.


Mavi x Serenay Sarıkaya işbirliğinden detaylar:
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Mavi x Serenay Sarıkaya işbirliğinden detaylar: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement