Mavikent Deniz Şenlikleri - Son Dakika
Güncel

Mavikent Deniz Şenlikleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Deniz üzerinde saygı duruşuKumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın konuşması-Çin akrobasi ekibinin gösteri -Yüzme yarışları -Yağlı direkten bayrak alma -Ödül töreni -Röportajlar-Toplu fotoğraf çekimi Mavikent Deniz Şenlikleri- Kumluca Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi Karaöz mevkisinde gerçekleştirilen Deniz Şenliği etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

13.06.2015 23:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Deniz üzerinde saygı duruşuKumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın konuşması-Çin akrobasi ekibinin gösteri -Yüzme yarışları -Yağlı direkten bayrak alma -Ödül töreni -Röportajlar-Toplu fotoğraf çekimi Mavikent Deniz Şenlikleri- Kumluca Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi Karaöz mevkisinde gerçekleştirilen Deniz Şenliği etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Yağlı direkten bayrak alma yarışında ise büyük heyecan yaşandı Kumluca Belediyesi, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinliklerini ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle erkene alarak, "Mavikent Deniz Şenlikleri" adı altında gerçekleştirdi.Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen şenlikler renkli görüntülere sahne oldu. Mavikent Mahallesi Karaöz mevkisinde yapılan etkinliklerde, yüzme, su altında en uzun süre kalma ve tekne yarışları ile yağlı direkten bayrak alma yarışı yapıldı.Yarışmalar öncesinde yaptıkları gösteri büyük beğeni toplayan Çinli akrobasi ekibi, gösteri sonunda izleyicileri Türk bayrağı açarak selamladı.Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, şenlikte yaptığı konuşmada, Mavikent Mahallesi'nde her yıl 1 Temmuz günü tüm yurtta olduğu gibi deniz şenliği etkinlikleri yapıldığını, son iki yıldır ramazan ayına denk gelmesinden dolayı etkinlikleri öne aldıklarını söyledi. Çetinkaya, "Eğer deniz etkinliği yapılıyorsa bunun merkezi Mavikent, Karaöz'dür. Sizler buna sahip çıktınız, bu güzelliği yaşatmaya çalışıyorsunuz. Biz de belediye olarak elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.Etkinlikte daha sonra 50, 100 ve 200 metre serbest yüzme, su altında en uzun süre kalma, tekne ve sürat motoru yarışmaları ile yağlı direkten bayrak alma yarışması gerçekleştirildi. 50 metre yüzme yarışmasında Hakan Mithat Yorgancı, 100 metre yüzme yarışmasında Toros Taşkın, 200 metre yüzme yarışmasında Rıdvan Akalan, su altında en uzun süre kalma yarışmasında Muharrem Sarıkaya, tekne yarışmasında Kaptan Şeref, sürat motoru yarışmasında "Alisya" adlı sürat motorunun ekibi birinci olurken, yağlı direkten bayrak alma yarışmasını ise geçen yılın birincisi Furkan Karaöz kazandı.Yarışmaların sonunda dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından çeşitli ödüller verilirken, 40 yarışmacının katıldığı yağlı direkten bayrak alma yarışmasının birincisi Karaöz'e ise Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından 2 bin 250 lira tutarındaki para ödülü verildi.

Mavikent Deniz Şenlikleri
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Karaburun'da Yunanistan unsurları tarafından geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmen kurtarıldı
    23:14 İzmir Karaburun'da Yunanistan unsurları tarafından geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri, Yunanistan unsurlarınca geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmeni kurtardı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı
    23:13 Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Ferhat Göçer, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Katılımcılar, Göçer'in şarkılarına eşlik ederken, dinleyiciler ise performansı cep telefonlarıyla kaydetti ve konser sonunda sanatçıyı alkışladı.

  • Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı
    23:10 Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı

    Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, Togg T8X modelinin tanıtım tarihini açıkladı. Karakaş, Mart 2025 - Nisan 2025 tarihleri arasında Togg T10F modelini satışa sunacaklarını ve bir süre sonra da Togg T8X'in tanıtımını yapacaklarını belirtti.

  • Steam'den en fazla gelir elde eden oyun yayımcıları belli oldu
    23:10 Steam'den en fazla gelir elde eden oyun yayımcıları belli oldu

    Valve, Steam üzerinden en fazla gelir elde eden oyun yayımcısı olarak öne çıkıyor. KRAFTON Inc. ikinci sırada yer alırken, Electronic Arts üçüncü sırayı aldı. Ubisoft ve SEGA da listede yer alan diğer firmalar arasında bulunuyor.

  • iQOO Neo 9s Pro: Performansıyla Rakiplerini Geride Bırakıyor
    23:10 iQOO Neo 9s Pro: Performansıyla Rakiplerini Geride Bırakıyor

    iQOO'nun yeni modeli iQOO Neo 9s Pro, sızıntılarla ortaya çıktı. Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve 16 GB RAM ile güçlendirilen cihaz, 144Hz ekran yenileme hızı ve 120W hızlı şarj desteği gibi özellikler sunuyor. Neo 9s Pro, orta sınıfa hitap etmesine rağmen amiral gemisi modellerine meydan okuyor.

  • Xiaomi Civi 4 Özellikleri Ortaya Çıktı: İşte Beklenenler
    23:10 Xiaomi Civi 4 Özellikleri Ortaya Çıktı: İşte Beklenenler

    Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden Xiaomi, yakında yeni Civi 4 modeliyle sahne alacak. Google veri tabanında görüntülenen telefonun özellikleri ortaya çıktı. Xiaomi Civi 4, kavisli bir ekran, Snapdragon 8s Gen 3 işlemci, 12 GB RAM ve Android 14 işletim sistemi gibi özelliklere sahip olacak.

  • HYTE, Gaming.Gen.TR iş birliğiyle Türkiye pazarına giriş yaptı
    23:09 HYTE, Gaming.Gen.TR iş birliğiyle Türkiye pazarına giriş yaptı

    Gaming.Gen.TR ve Beta Oyun Teknoloji A.Ş. iş birliğiyle HYTE markası Türkiye pazarına adım attı. HYTE, oyun ve performansı yeni zirvelere taşımanın yanı sıra, ekranda heyecan verici yeni deneyimler sunmayı hedefliyor. Ayrıca, PC kurma sürecini eğlenceli ve etkileşimli bir hale getirerek, oyun ve teknoloji ile etkileşimi tamamen yeniden şekillendiriyor. HYTE, sanatsal tasarımlar ile hem yeni başlayanlara hem de deneyimli kullanıcılara hitap ediyor. Gaming.Gen.TR'de HYTE ürünleri, başlangıç olarak LCD panelli oyuncu kasaları ve aksesuarları ile sunuluyor.


Advertisement