Mavikent Konutları'na Yoğun Başvuru - Son Dakika
Güncel

Mavikent Konutları'na Yoğun Başvuru

Şahinbey Belediyesince dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. Etap Konutları için başvuru sayısının 25 bini aştığı bildirildi.

17.08.2016 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesince dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. Etap Konutları için başvuru sayısının 25 bini aştığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugüne kadar hayata geçirilen 4 etabıyla dar gelirli ailelere ev sahibi olma imkanı sunulan Mavikent Konutları'nın 5. etabı için 1 Ağustos'tan itibaren alınmaya başlanan başvurular sürüyor.

Konut projesi çin bugüne kadar 25 bin başvurunun alındığı Şahinbey Belediyesi'nde, yaşanan yoğunluk nedeniyle sıkıntı yaşanmaması için gerekli tedbirler alındı.

İzdiham yaşanmaması için sıra numarası veren görevliler, kayıt için gelenleri ağırlayarak yardımcı oluyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kayıtların 2 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirterek, yeni etapta dar gelirli vatandaşlar için bin konut yaptırılacağını belirtti.

Kuraya katılmak isteyen vatandaşların ilk günden projeye yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Tahmazoğılu, şunları kaydetti:

"Konutlarımız 99 metrekare olacak. İki oda bir salon, mutfağı, kileri, vestiyeri, duşa kabini, mutfak dolapları olacak. Etrafında parkıyla, sosyal tesisleriyle, ulaşımıyla çok rahat bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Kurada çıkacak kardeşlerimi şimdiden tebrik ediyorum. Hedefimiz herkesi konut sahibi yapana kadar ev yapmaya devam etmek. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mavikent Konutları'na Yoğun Başvuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement