Mayıs Ayı Gençlik Ayı Olacak - Son Dakika
Yerel

Mayıs Ayı Gençlik Ayı Olacak

Mayıs Ayı Gençlik Ayı Olacak

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası zirvesi yapıldı.

03.05.2016 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası zirvesi yapıldı. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, 20 ayrı spor branşında antrenörler ile toplantı yaparak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası için yol haritasını belirledi. İl Müdürü Taşkasenligil, "Mayıs ayı tam bir gençlik ayı olacak. Gerek gençlik haftası, gerek 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı gerekse Engelliler haftasını dolu dolu geçireceğiz. Biz kurum olarak tüm birimlerimizle buna hazırız" dedi.

19 MAYISTA TESİSLER ÜCRETSİZ OLACAK

Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, esas amaçlarının gençliğe ve halka spor yaptırmak ve ahlaklı vatanına milletine, milli, manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirmek olduğunu belirterek, 19 Mayıs günü tüm spor tesislerinin kapılarını ücretsiz olarak halka açacaklarını belirtti. Taşkesenligil, "Halkımız buz salonlarımız, curling arena ve yüzme havuzumuzdan 19 Mayıs günü ücretsiz olarak faydalanabilecek. Spor salonlarımıza gelerek istedikleri sporu yapabilecekler" diye konuştu.

19 MAYIS'TA LOKOMOTİF OLACAĞIZ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Gençlik ve Spor Bakanlığının organize ettiğine işaret eden Taşkesenligil, "Bizde Bakanlığımıza bağlı bir kuruluş olarak 19 Mayıs'ta Erzurum'da lokomotif bir kurum olacağız. Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak öncülüğünde organizasyonlarımıza ve etkinliklerimize halkımızın katılmasını bekleyeceğiz. Diğer kurum ve kuruluşlar ile Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içinde bu bayramın en güzel şekilde kutlanmasını sağlayacağız" dedi.

PROFESYONELCE HAZIRLANACAĞIZ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 19 Mayıs Gençlik haftası ve gençliğin bayramına profesyonelce hazırlanacaklarını belirterek, yoğun katılımlı kortej yürüyüşünün ardından Kent Meydanı, Lalapaşa Meydanı, Çifte Minareli Medrese önü ve Form AVM'de spor gösterileri yapmayı planladıklarını söyledi. Taşkesenligil, "20 ayrı spor branşında gösterilerimiz olacak. Halkta bu etkinliklerimizde spor yapma imkanı bulacak. Uzak Doğu, salon ve buz sporlarının yanında dağcılık gösterilimizde olacak" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mayıs Ayı Gençlik Ayı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement