Mcbü'lü Öğrenciler Teoride Öğrendiklerini Pratikte Gördü - Son Dakika
Yerel

Mcbü'lü Öğrenciler Teoride Öğrendiklerini Pratikte Gördü

Mcbü\'lü Öğrenciler Teoride Öğrendiklerini Pratikte Gördü

Yunusemre Belediyesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) bünyesinde oluşturulan Yunusemre Kent Akademisi (YUKA) ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu üyeleri, Yonca Gıda A.Ş’yi gezerek şirketin işleyişi hakkında bilgi aldı.

02.05.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) bünyesinde oluşturulan Yunusemre Kent Akademisi (YUKA) ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu üyeleri, Yonca Gıda A.Ş'yi gezerek şirketin işleyişi hakkında bilgi aldı.

Yunusemre Belediyesi, CBÜ'lü öğrenciler ile birlikte ortak projeler üretiyor. Çalışmalar kapsamında Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu, CBÜ Birliktey Topluluğu öğrencileri ile birlikte Yonca Gıda A.Ş'yi gezdi. Geziye Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu adına Gültekin Aşçı, Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel ve Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz ile CBÜ'lü öğrenciler katıldı. Gezinin oldukça faydalı olduğunu belirten Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Gültekin Aşçı, "Yunusemre Belediyesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu olarak bu ayki teknik gezimizi Yonca Gıda firmasına gerçekleştirdik. Bu gezimiz teknik amaçlı birçok konuda bilgilendirilmemizi sağladı. Oldukça faydalı bir gezi oldu" dedi.

Geziye katılan CBÜ Gıda Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Yasin Kayapınar da çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederek şunları söyledi: "Bu gezi ile teorikte bize öğretilenlerin pratikte nasıl gerçekleştiğini görmüş olduk. Böyle gezilerin devam etmesi bizim gelişimimiz açısından olumlu etki yaratacaktır. Daha çok fabrika görmemiz, hangi alanda kendimizi geliştirebileceğimizi görmemiz açısından çok önemli" - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mcbü'lü Öğrenciler Teoride Öğrendiklerini Pratikte Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement