MEB Genel Müdürü Yılmaz Batman'daydı - Son Dakika
Yerel

MEB Genel Müdürü Yılmaz Batman'daydı

MEB Genel Müdürü Yılmaz Batman\'daydı

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Ali Yılmaz, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Batman'a geldi.

23.10.2014 12:14  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ziyareti kapsamında Batman'a gelen Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Ali Yılmaz; "Batman'ı beklediğimden daha gelişmiş buldum" dedi.

Çalışma ziyareti kapsamında Batman'a gelen MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Ali Yılmaz ve MEB Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkan Seyfettin Toraman ilk olarak öğretmen evinde bazı okul idarecileriyle düzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantıda söz alan DoçDr. Yılmaz "Batman'ı umduğumdan daha gelişmiş ve modern buldum. Batman çok genç nüfusuyla güvenli bir geleceğe hızla adım atmaktadır" dedi.

Yılmaz Sayın Bakan ile Müsteşarın selamlarını getirdiğini belirterek," Hepimiz bu çarkın dişlileriyiz. Sistemde bize yüklenen görevleri yerine getirmek zorundayız. Bu yıl ilk kez yapılan müdürlük değerlendirmesiyle okullarımıza bir yenilik ve dinamizm gelmiştir. İl içi öğretmen rotasyonunu bu yıl gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Buraya gelerek bizimle birlikte olduğunuz için size teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel MEB Genel Müdürü Yılmaz Batman'daydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement