MEB ile Cbü Arasında Hizmet İçi Eğitim İşbirliği Protokolü - Son Dakika
Güncel

MEB ile Cbü Arasında Hizmet İçi Eğitim İşbirliği Protokolü

MEB ile Cbü Arasında Hizmet İçi Eğitim İşbirliği Protokolü

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında tüm eğitim hizmetlerinin niteliğini artırmak, eğitim programlarını geliştirmek, öğretmen yeterliliklerini uygulamalı eğitim faaliyetleriyle artırmak ve mesleki gelişimlerine destek olmak amacıyla Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile CBÜ arasında protokol imzalandı.

04.05.2016 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında tüm eğitim hizmetlerinin niteliğini artırmak, eğitim programlarını geliştirmek, öğretmen yeterliliklerini uygulamalı eğitim faaliyetleriyle artırmak ve mesleki gelişimlerine destek olmak amacıyla Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile CBÜ arasında protokol imzalandı. CBÜ Rektörlük binasında gerçekleştirilen protokol törenine; CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Atik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Koç ve ARGE Birimi Öğretmeni Lütfi Özkan katıldı.

CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, protokol kapsamında Manisa'daki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve yöneticilere yönelik hizmet içi eğitimlerin düzenleneceğini söyledi. Çelebi, "Öğretmen ve yöneticiler için imkanlar dahilinde tezli/tezsiz yüksek lisans programları düzenlenecek. Üniversitenin bölümlerinden özel öğrenci statülü ders almaları sağlanacak. Araştırmalar yapılacak ve bunlar kitap, makale, dergi ve bülten gibi yayınlara dönüştürülecek. Bilimsel organizasyonlar düzenlenecek. CBÜ'de yürütülen yüksek lisans ve doktora tezleri ile araştırma çalışmalarından uygun görülenler; evren ve örneklem olarak Manisa ilinde yürütülecek işlerin çözüm, uygulama, izleme ve değerlendirme aşamalarında kullanılacak. Üniversitenin elektronik veri tabanları ile kütüphanesi ildeki öğretmen ve yöneticilere açılacak" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel MEB ile Cbü Arasında Hizmet İçi Eğitim İşbirliği Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement