Belediye başkanının "torpil" iddialarına MEB'den jet yalanlama: Mesnetsiz - Son Dakika
Güncel

Belediye başkanının "torpil" iddialarına MEB'den jet yalanlama: Mesnetsiz

AK Partili Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can'ın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un kardeşi Hamdi Selçuk'un öğretmen tayinlerinde torpil yaptığı iddiasına Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB, iddiayı yalanlarken Can'ın sözlerini "Mesnetsiz" olarak niteledi. Ayrıca Can hakkında hukuki süreç başlatıldığı duyuruldu.

25.10.2020 16:38  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can'ın, AK Parti İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un kardeşini ilçedeki öğretmen atamalarında torpil yaptığı iddiaları nedeniyle eleştirmiş ve "Kardeşim bakanlığı Bakan mı yönetecek, kardeşin mi yönetecek?" diye konuşmuştu.

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAK"

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Can'ın Bakan Ziya Selçuk'un kardeşi Hamdi Selçuk'un tayinlerde torpil yaptığı iddiası yalanlandı. İddia "Mesnetsiz" diye nitelendirilirken, Can hakkında hukuki süreç başlatıldığı duyuruldu.

"KURUMLARIN İHTİYAÇLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULUYOR"

MEB'ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Öğretmen görevlendirme süreçleri, ilgili mevzuat çerçevesinde, söz konusu eğitim kurumunun ihtiyaç durumu göz önünde bulundurularak planlanmakta olup Çamlıdere ilçemizdeki öğretmenlerimizin görevlendirme başvuruları da bu koşullar doğrultusunda değerlendirilerek gerçekleştirilmiştir. Öğretmenlerimizin 'sınav, eş durumu ve sağlık mazereti' gibi nedenlerle görev yeri değiştirme talepleri yasal hükümlerce güvence altına alınmış haklarıdır. Öğretmenlerimize ve Sayın Bakanımıza yöneltilen mesnetsiz iddialarla ilgili gerekli hukuki süreçler başlatılmıştır."

Belediye başkanının "torpil" iddialarına MEB\'den jet yalanlama: Mesnetsiz
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye başkanının 'torpil' iddialarına MEB'den jet yalanlama: Mesnetsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ali: gerçekten m.e.b çok şey dönüyor okullarda müdür müdür yardımcıları neden dyk hafta sonu dersleri alıyor yazık bu devletin parasına sen yıllardır idarecilik yapıyorsun dersle alakan bile kalmamış gelmiş kurs veriyor dogru dürüst derse girmezler sadece para almak lütfen bu işe bi el atın 2 0 Yanıtla
  • EROL: büyük iftira hiç AKP liler öyle birşey yaparmı çok ayıp etmişler :))) 0 0 Yanıtla
  • hahah: tuz koktu tuzzz 0 0 Yanıtla

Advertisement