MEB Yasa Tasarısı - Son Dakika
Yerel

MEB Yasa Tasarısı

Türk Eğitim Sen Şırnak İl Temsilcisi Turgut Tatar, hükümetin meclise sevk ettiği MEB Yasa Tasarısı’nın yasalaşmaması için gayret sarf edeceklerini bildirdi.

14.02.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Şırnak İl Temsilcisi Turgut Tatar, hükümetin meclise sevk ettiği MEB Yasa Tasarısı'nın yasalaşmaması için gayret sarf edeceklerini bildirdi.

Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Tatar, "Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı"nı protesto etmek amacıyla yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu tasarının kanunlaşması halinde siyasallaşmanın önünün açılacağını ileri sürdü.

Sendika olarak tasarının yasalaşmaması için gayret sarf edeceklerini ifade eden Tatar, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Kadrolaşmayı eğitimin her hücresine yerleştiren ve tam bir ucube olan bu yasa tasarısı önümüzdeki günlerde eğitim hayatımızı yangın yerine çevirecektir. Bu minvalde Türk-Eğitim Sen olarak bu tasarının yasalaşmaması için her türlü gayreti sarf edeceğiz. İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde yaptığımız eylemlerle, siyasi partileri ziyaretlerimizle kamuoyu oluşturacağız ve tüm benliğimizle tasarıya karşı duracağız. Şayet bu tasarı geri çekilmezse teşkilatlarımızla, üyelerimizle ve tasarıdan canı yanan herkesle birlikte Ankara'da on binlerce kişinin katılacağı büyük bir miting yapacağız." - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MEB Yasa Tasarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement