Mecidiyeköy'de Personel Servisi Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

Mecidiyeköy'de Personel Servisi Alev Alev Yandı

Mecidiyeköy\'de Personel Servisi Alev Alev Yandı

İstanbul Mecidiyeköy'de arızalanıp emniyet şeridine park eden servis minibüsünde yangın çıktı. Yolcuların yangından önce araçtan çıkmış olması faciayı önledi.

17.07.2014 10:36  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

100 Karayolu üzerinde arızalandığı için, emniyet şeridine park edip, yolcularını gönderen servis minibüsünde yangın çıktı. Alevler içinde kalan minibüs nedeniyle, çevrede korku ve panik yaşandı. Trafik polisleri güvenlik önlemi alırken, yangını itfaiye söndürdü, daha sonra da soğutma çalışması yaptı. Bu sırada Boğaz Köprüsü yönünde trafik yoğunluğu yaşandı.

BİR ANDA ALEV ALDI

Mecidiyeköy D-100 Karayolu üzerinde 34 FN 1732 plakalı servis minibüsü, saat 09.00 sıralarında içinde yolcuların bulunduğu sırada arızalanınca emniyet şeridine geçti. Burada şoför Hüseyin Akgül, personeli alması için başka bir servis aracı talep etti. Gelen servis aracı personeli götürürken arızalanan minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alev yanmaya başladı. Zaman zaman patlamaların da meydana geldiği yangında servis minibüsü tamamen alevler içinde kaldı. Minibüs olay yerine bir süre sonra ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Şoför Hüseyin Akgül, gazetecilerin soruları üzerine "Bilmiyorum, araba orada tutuştu" demekle yetindi. Servis minibüsünün sahibi Sadullah Çiçek ise, "Araç arıza yaptı, bir anda alev aldı. Araç arıza yapınca personeli başka araçla gönderdik. O arada bizim araç da alev aldı" diye konuştu.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Bu sırada D-100'de yangın nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Olayın emniyet şeridinde olmasına rağmen sürücülerin yangını görüp yavaşlaması nedeniyle geriye doğru trafik durma noktasına geldi. Trafik polisleri araçların durmaması için çalışma yaptı. Tamamen yanan aracın kaldırılması için olay yerine çekici çağrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mecidiyeköy'de Personel Servisi Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement