Meclis "Fezlekeler" İçin Olağanüstü Toplandı - Son Dakika
Güncel

Meclis "Fezlekeler" İçin Olağanüstü Toplandı

Meclis Genel Kurulu, CHP'nin başvurusu üzerine saat 15.00'te 4 eski bakan hakkındaki fezlekelerin okunması ve genel görüşme açılması için olağanüstü toplandı.

19.03.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meclis Genel Kurulu, CHP'nin başvurusu üzerine saat 15.00'te 4 eski bakan hakkındaki fezlekelerin okunması ve genel görüşme açılması için olağanüstü toplandı. Toplantının başında yapılan açılış yoklamasında Genel Kurul Salonu'nda 184 milletvekilinin bulunması nedeniyle gündeme geçildi.

-KILIÇDAROĞLU KATILDI-

Başkanvekili Sadık Yakut başkanlığında toplanan Genel Kurul'da, CHP'li vekiller tam kadro geldi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Genel Kurul'a katıldı. CHP Genel Başkanı, Genel Kurul Salonuna saat 15.00'te girdi.

Genel Kurul Salonuna ilk CHP'li vekiller geldi. Daha sonra BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan salona girdi.

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Genel Kurul Salonuna üzerinde Özkes'in Üsküdar belediye başkan adayı olduğu yazan atkılarla geldi.

CHP'li belediye başkan adayı olan milletvekilleri toplantı başlamadan önce toplu olarak fotoğraf çektirdi.

-BAHÇELİ KATILMADI, ANCAK MHP'Lİ VEKİLLERİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ GELDİ-

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin katılmadığı Genel Kurul'da partisine mensup milletvekillerinin büyük bir bölümü salonda yer aldı.

-BDP EŞ BAŞKANLARI GELMEDİ-

BDP eş başkanları Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak olağanüstü toplantıya katılmadı. BDP ve HDP'de yaklaşık 10 vekilin toplantıya katıldıkları görüldü.

Bazı bağımsız vekiller de salonda yerlerini aldı.

AK Partili vekillerin büyük bir bölümü Genel Kurul'da yoklama yapılmadan önce kuliste bekledi. Genel Kurul Salonu'nda yaklaşık 10 AK Partili vekilin olması dikkat çekti.Yoklamanın ardından Genel Kurul Salonuna AK Partili vekiller de girdi.

-YOKLAMA YAPILDI, 184 SAYISI BULUNDU-

Yakut, İçtüzüğe göre olağanüstü toplantının başlayabilmesi için birleşimin başında yoklamayı başlattı. Yakut, elektronik yoklamanın ardından toplantı yeter sayısının bulunduğunu belirterek gündeme geçti.

Oy pusulalarını okunmasına yönelik itirazlara Yakut, "15 tane mükerrer pusula var, niye itiraz ediyorsunuz" dedi

Bakanlar Kurulu sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler oturdu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Meclis 'Fezlekeler' İçin Olağanüstü Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement