Meclis Genel Kurul'unda Özel Oturum (1) - Son Dakika
Güncel

Meclis Genel Kurul'unda Özel Oturum (1)

Askeri darbe girişiminde bombaların hedefi olan TBMM Genel Kurulu'ndaki özel oturum, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

16.07.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Askeri darbe girişiminde bombaların hedefi olan TBMM Genel Kurulu'ndaki özel oturum, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Meclis Başkanı İsmail Kahraman, İstiklal Marşı'nın diğer kıtalarını da okudu. Kahraman'a milletvekilleri hep bir ağızdan eşlik etti ve alkışladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki bir grubun darbe girişiminde bombalanan TBMM'de düzenlenen özel oturum için Genel Kurul salonuna ilk gelen siyasi lider MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldu. Milletvekillerinin ayağa kalkarak alkışladığı Bahçeli, salonda bulunanları selamladı. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da salona girince AK Partili milletvekilleri tarafından alkışlandı. Davutoğlu, Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm grup başkanvekilleri ile tokalaştı.

BAŞBAKAN, LİDERLER VE GRUP BAŞKANVEKİLLERİYLE TOKALAŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından salona en son Başbakan Binali Yıldırım geldi. Yıldırım, siyasi parti liderleri ve grup başkanvekilleriyle tokalaştı. HDP EŞ Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın Genel Kurul'a katılmadığı görüldü. Öte yandan Genel Kurul'daki özel oturuma büyükelçiler, Ankara'daki üniversitelerin rektörleri, STK temsilcileri, Anayasa Mahkemesi üyeleri, Yüksek Yargı ve Askeri Yargı mensupları ile vatandaşlar izleyici olarak katıldı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meclis Genel Kurul'unda Özel Oturum (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement