Meclis'in 'Plan' Mesaisi Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Meclis'in 'Plan' Mesaisi Sürüyor

Meclis\'in \'Plan\' Mesaisi Sürüyor

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 'plan' mesaisi sürüyor.

16.08.2012 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 'plan' mesaisi sürüyor. Yapılan son meclis oturumunda; 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı değişiklikleri ile 1/1.000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı konusunda meclis gündemine gelen teklifler masaya yatırıldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi, 2012 Yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın dördüncü birleşimini gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıyı Meclis Başkanvekili Halil Tüm yönetti. Gündemin ilk 7 maddesini oluşturan; 'Eğitim Kampus Alanı' ile ilgili olarak merkez ilçe Çukurova'ya bağlı Şambayad Mahallesi, Sarıçam'a bağlı Buruk Mahallesi, Çatalan Yolu ve Kürkçüler ile bir diğer merkez ilçe Yüreğir'e bağlı Havutlu Mahallesi'nde belirlenen parsellerin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce 'eğitim kampus alanı' yapılmasına yönelik olarak hazırlanan; '1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı' değişiklikleri yapılan görüşmelerin ardından oy çokluğu ile komisyona havale edildi.

Merkez ilçe Sarıçam'da bulunan Kozan Devlet Yolu ile ilgili olarak Sarıçam Belediye Meclisi'nce onaylanan; '1/1.000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı' da komisyona havale edilen bir başka teklif oldu. Merkez ilçe Seyhan sınırları içerisinde yer alan Mithatpaşa, Denizli, Namıkkemal, Gazipaşa ve Döşeme mahallelerini kapsayan 290 hektarlık alan içerisinde bulunan 1.-2.-3.-4. ve 5. etap 1/1.000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı da görüşülmek üzere oy çokluğu ile komisyona gönderildi. Yine Seyhan sınırları içerisindeki Sümer, Yenibaraj ve Yeşilyurt mahallerini kapsayan 230 hektarlık alanın 1.-2.-3. ve 4. etap 1/1.000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı da komisyona havale edildi. Büyükşehir Belediye Meclisi, 2012 Yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın son oturumunu yarın saat 10.00'da Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapacağı bildirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meclis'in 'Plan' Mesaisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement