2013 Yılının Basın Toplantısı Şampiyonu MHP'li Vural - Son Dakika
Güncel

2013 Yılının Basın Toplantısı Şampiyonu MHP'li Vural

2013 Yılının Basın Toplantısı Şampiyonu MHP\'li Vural

Meclis'te 2013 yılında en çok basın toplan düzenleyen siyasetçi, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural oldu.

31.12.2013 11:18  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 2013 yılında, 106 basın toplantısı düzenleyerek, Meclis'te en çok basın toplantısı yapan siyasetçi oldu. Vural'ı, 81 basın toplantısı ile partisinin Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri takip etti.

PARTİ OLARAK REKOR CHP'DE

Yoğun bir yılı geride bırakan TBMM'de, özellikle muhalefet milletvekilleri Genel Kurul ya da komisyon çalışmalarındaki konuşmalarının yanında, seslerini duyurabilmek için sık sık basın toplantısı da düzenledi. CHP Grubu 437, MHP Grubu 271, BDP Grubu 130, AK Parti Grubu milletvekilleri ise toplam 38 basın toplantısı yaptı.

EN ÇOK TOPLANTI DÜZENLEYEN VEKİL VURAL

Meclis'te 2013 yılında en çok basın toplan düzenleyen siyasetçi, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural oldu. Vural, bir yıl içinde Meclis'te 106 basın toplantısı düzenledi. Oktay Vural'ı, yine partisinden bir milletvekili takip etti. MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, 2013 yılında Meclis'te 81 basın toplantısı düzenledi.

CHP'DE EN ÇOK TOPLANTI DÜZENLEYEN HAMZAÇEBİ

CHP Grubu'nda ise en çok basın toplantısını, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi düzenledi. Yıl içerisinde toplam 40 basın toplantısı düzenleyen Hamzaçebi'yi, 37 basın toplantısıyla  Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, 36 toplantıyla Konya Milletvekili Atilla Kart, 31 toplantıyla Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak izledi.

BDP'DE ALTAN TAN

BDP Grubu'nda Diyarbakır Milletvekili Altan Tan 35, Grup Başkanvekili İdris Baluken de 30 toplantıyla, partilerinde en çok basın toplantısı düzenleyen isimler oldu.

MÜZİKLİ BASIN TOPLANTISI 

Milletvekilleri, basın toplantılarına daha fazla dikkati çekebilmek amacıyla, renkli görüntüler de oluşturdu. 

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, hayvancılık sektöründeki sorunlara dikkati çekebilmek için bazı basın toplantılarına hayvan üreticileri ile birlikte geldi. Öğüt, bazı toplantılarına da saman, kırmızı et, kavurma, havyan iskeleti getirdi.

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Orkestra Şefi ve Devlet Sanatçısı Gürer Aykal ve sanatçılarla birlikte basın toplantısı düzenledi. Müzisyenler toplantıda Mozart'ın eserini seslendirdi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, basın toplantısına para sayma makinesi ve simit getirdi. Vural, toplantının ardından simitleri gazetecilere dağıttı.

Hükümetin ekonomi politikasını eleştiren ve simit fiyatlarına gelen zamma tepki gösteren CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş de toplantıya simit getirdi. 

TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak, eskiden tanklarla kuşatılan milletin bugün basın tarafından kuşatıldığını savunarak, kürsüde oyuncak bir tankın üzerine bir televizyon koydu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2013 Yılının Basın Toplantısı Şampiyonu MHP'li Vural - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • akpppppp: yayık ağızlı çıktığı zaman kanalı değiştirenler o kadar çok ki 67 10 Yanıtla
  • HARUN45: REKOR KIRMIŞ AMA BOŞ KONUŞMA REKORUNU KIRMIŞ 44 11 Yanıtla
  • HASAN: Oktay Vural sen ve Sinan Oğan ikiniz çok iyi konuşuyorsunuz Sinan Oğan'dan konuşma bekliyoruz 15 33 Yanıtla
  • fatih: bü türlü sevemedim bu adamı 20 8 Yanıtla
  • VATANDAŞ: Muharrem İNCE VE Oktay VURAL ikisine kendilerine yazık ediyorlar. çoğu ekrana çıkınca kanalı değiştirmek zorunda kalıyor, sanki kendileri çalıp kendileri oynuyor 13 7 Yanıtla
  • duygu: mecliste iki şovmen var biri kamer genç biride oktay vural laf olsun torba dolsun misali konuşup dururlar onlarda geçimleini böyle sağlıyorlar 4 3 Yanıtla
  • SER: ADAMIN JİPİSİN OKTAY VURAL BİR KAMER GENÇ BİR MUHARREM İNCE BİRDE SEN OLMASAYDIN BU AKP PARALARI AYAKKABI KUTUSUNA DEĞİL BUZDOLABI KUTULARINA KOYARLARDI AYNEN DEVAM EDİN MEYDANI İTE KÖPEĞE KOYMAYIN 0 1 Yanıtla

Advertisement