Meclis'te Arbede Çıktı, Yumruklar, Tekmeler Havada Uçuştu - Son Dakika
Güncel

Meclis'te Arbede Çıktı, Yumruklar, Tekmeler Havada Uçuştu

Meclis Genel Kurulu'nda AK Parti ve MHP arasında çıkan IŞİD ve faşist tartışması sonucunda yumruklar ve tekmeler havada uçuştu.

04.08.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meclis Genel Kurulu'nda AK Parti ve MHP arasında çıkan IŞİD ve faşist tartışması sonucunda yumruklar ve tekmeler havada uçuştu. Vekiller birbirlerinin üzerine yürüdü, çıkan kavgada bazı vekiller yaralandı.

Meclis Genel Kurulu, Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı başkanlığında saat 14.00'te toplandı.

MHP'nin IŞİD konusunda verdiği grup önerisi oylamasında Bahçekapılı, toplantı yeter sayısı olduğunu ifade etti. Ancak CHP ve MHP pusulaların okunmasını istedi. Bahçekapılı pusulaları okudu. AK Partili Bülent Turan ve Hasan Karal'ın salonda olmaması üzerine Bahçekapılı toplantı yeter sayısı olmadığını belirterek birleşime 15 dakika ara verdi.

Uzunırmak'ın "sahtekarlar" diye bağırması üzerine Bahçekapılı, "sayın milletvekilleri lüften, kullandığınız kelimelere dikkat edin" diyerek tepki gösterdi.

-İKİ VEKİL BİRBİRLERİNE YUMRUK ATTI-

Ancak verilen arada tansiyon yükseldi. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak yumruklaştı, vekiller yere düştü. AKP'li vekilin burnu kanadı Uzunırmak'ın yüzündeki kan da dikkati çekti.

AK Partili vekiller, "Bunun hesabını vereceksiniz, buradan geçen adama vurdu" diye bağırdı.

-TANSİYON YÜKSELDİ, AK PARTİ VE MHP'Lİ VEKİLLER YUMRUKLAŞTI-

Araya vekiller girdi, tansiyon düştü derken AKP ve MHP'li vekiller birbirlerinin üzerine yürüdü. Yumruklar ve tekmeler havada uçuştu. Vekiller birbirlerinin üzerine yürürken yumruklar havada uçuştu. Bazı vekillerin yüzünün kanadığı görüldü. MHP'li Sinan Oğan'ın yüzüne yumruk geldi.

Ardından AKP ve CHP'li vekiller arasında karşılıklı tartışma yaşandı. Ancak tartışmanın kavgaya dönüşmesini araya giren vekiller önledi.

Genel Kurul'da halen verilen ara devam ediyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Meclis'te Arbede Çıktı, Yumruklar, Tekmeler Havada Uçuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement