Meclis Üyelerinden Başkan Tahmazoğlu'na Övgüler - Son Dakika
Yerel

Meclis Üyelerinden Başkan Tahmazoğlu'na Övgüler

Meclis Üyelerinden Başkan Tahmazoğlu\'na Övgüler

Geçmiş 5 yılda ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni dönem meclis üyeleri ile birlikte çalışmaları gezdi.

18.04.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçmiş 5 yılda ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni dönem meclis üyeleri ile birlikte çalışmaları gezdi. Meclis üyeleri ise yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Meclis üyeleri sırasıyla Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Şelale Park, Şahinbey Köy Pazarı, Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve kültür Merkezi, Akkent Spor köyü, Mavikent Konutları, Şahinbey Sanayi Sitesi, Şehreküstü Konakları, Sokak Sağlıklaştırma alanları ve 1 Milyon 700 bin metrekare alana yapılan Türkiye'nin en büyük parkı Yeşilvadi Parkını gezdi. Gezi esnasında Başkan Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

OKUTAN, "BAŞKANIMIZ İLKLERE İMZA ATMIŞTIR."

Gezi sonrası konuşan Şahinbey Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Mehmet Okutan, "30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinden sonra yeni meclisimiz oluştu. Yeni Meclis Üyesi arkadaşlarımızla, geçmiş 5 yılda Şahinbey'de yapılan hizmetleri görmek adına Başkanımız bir gezi düzenledi. Gezimizde AK Parti, CHP ve MHP'den meclis üyelerimiz var. Bir gün boyunca sadece yapılan hizmetlerin 10'da birini dahi gezemedik. Bu rağmen çok güzel hizmetler yaptığını gördük. Birçok ilklere imza atıldığını şahit olduk. Bu hizmetlerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyoruz. Bu dönemde de yeni hizmetlere, yeni projelere imza atacağımızı düşünüyoruz"dedi.

ŞAŞOĞLU, "BAŞKANIMIZIN ELİNE SAĞLIK GÜZEL HİZMETLER YAPMIŞTIR"

Şahinbey'de yapılan çalışmaları takdir ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediyesi MHP Meclis Üyesi Abdullah Şaşuşağı, "Bugüne kadar yapılan bazı hizmetlerin önünden geçiyorduk. İçini çok iyi bilmiyorduk. Sağolsun başkanımız bizleri gezdirdi. Eline sağlık güzel hizmetlere imza atmıştır. Biz Milliyetçi Hareket Partisinin Meclis Üyeleri olarak meclise girdik ve yine Milliyetçi Hareket Partisinin ideolojisinde hareket edeceğiz. Ama tabi ki yapılan güzel işlere, memleket için yapılan iyi şeylere de imzamızı atarız. Biz ülke için yanlış olan şeylere muhalefet ederiz"dedi.

ŞARKLI, "BAŞKAN TAHMAZOĞLU GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATMIŞTIR."

Geçmiş 5 yılda Şahinbey'de çok güzel hizmetlerin yapıldığını gördüklerini kaydeden Şahinbey Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hasan H. Şarklı, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu güzel hizmetlere imza atmıştır. Böyle olumlu çalışmalar olduğu sürece bizlerde destek olacağız. Yani güzel ve memleketimizin yararına olan her şey için destek olacağızdır. Bunun tersine de tabi ki destek olmayarak muhalefet şehrimizi koyacağız"dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meclis Üyelerinden Başkan Tahmazoğlu'na Övgüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement