Meclis, Yazılı Önergeleri Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Meclis, Yazılı Önergeleri Değerlendirdi

Meclis, Yazılı Önergeleri Değerlendirdi

Şanlıurfa İl Genel Meclisi Kasım Ayı 17. Birleşim Gündemiyle toplantı. Yazılı önergelerin değerlendirildiği toplantıya Mustafa Yavuz başkanlık etti.

21.11.2013 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir önceki toplantıya ait toplantı tutanaklarının okunmasıyla başlayan toplantı meclis üyelerinin yazılı önergeleriyle devam etti. Toplantıda Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde bulunan menfezlerin bir kısmının korkuluklarının kırıldığı, bunların bakıma ihtiyaç duyduğu ve bunların tamiratının yapılması talebi, 25 Kasım 'Kadına Karşı Şiddete Hayır' günü kapsamında valiliğin, İl Özel İdaresinin herhangi bir etkinliği olup olmadığının araştırılması talebi, il ve ilçelerdeki Tarım Mahsulleri Ofisleri ve ajans müdürlüklerinin mısır alımı yapıp yapmadığının araştırılması talebi, Şanlıurfa İl Özel İdaresinin 2013 yılında ilçelerde yapılan yol çalışmalarının hangi ilçede ne kadar yol yapıldığıyla ilgili çalışmanın talep edilmesi gibi konular görüşüldü.

BU DA URFA'NIN 'TINNE'Sİ
Meclisin dünkü toplantısında, Siverek'te bulunan Kuruçay mezrasının envanterde ismi bulunmadığından verilen hizmetlerden faydalanmadığı; ancak mezranın 1950 yılından beri kurulmuş olduğu, 30 hane ve 280 nüfusa sahip olduğu, bu mezranın tescili için gerekli keşfin yapılması talebi, konunun il genel meclisiyle alakalı olmadığı ve büyükşehir seçimlerinden sonra hizmet ağının ilin her tarafını kapsayacağı gerekçesiyle sadece temenni olarak kabul edildi. Meclis bugün yeni gündemiyle yeniden toplanacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Meclis, Yazılı Önergeleri Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement