Medaş'tan Teiaş'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Medaş'tan Teiaş'a Teşekkür Ziyareti

Medaş\'tan Teiaş\'a Teşekkür Ziyareti

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) yöneticileri, Konya’ya iki yeni trafo merkezi kazandıran TEİAŞ’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

07.08.2016 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) yöneticileri, Konya'ya iki yeni trafo merkezi kazandıran TEİAŞ'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Metlek ve Sistem İşletme Müdürü Mehmet Zeki Cengiz, TEİAŞ Bölge Müdürü Nail Yetkin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Selçuklu Trafo Merkezi ve Erenköy GIS Trafo Merkezi'nin Konya'da elektrik kesintilerinin en aza indirilmesi ve kesintilere kısa sürede müdahale edilebilmesi için çok önemli yatırımlar olduğu ve Konya il merkezi için alternatif kaynak noktası olacağı vurgulandı. Bu hizmetlerin devreye alınmasında başta TEİAŞ Genel Müdürü M. Sinan Yıldırım ve şahsında TEİAŞ personeline, TEDAŞ, MEDAŞ genel müdürlük personeline ve emeği geçen herkese teşekkür edildi. Ziyaret sonrası MEDAŞ yetkilileri ile TEİAŞ Bölge Müdürü Nail Yetkin, Konya'ya kazandırılan bu iki yatırımı yerinde inceleyerek, TEİAŞ ve MEDAŞ'ın ortak çalışması ile Konya'ya ve halka sunulan bu hizmetlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

TEİAŞ, Konya il merkezinde mevcut 5 adet trafo merkezine ilave olarak iki yeni trafo merkezi, Erenköy GIS ve Selçuklu TM ile alternatif enerji kaynağını Konya'ya kazandırdı. Bu yeni trafo merkezleri ile MEDAŞ, arızanın oluştuğu ve enerjisiz kalan bölgelere, arıza giderilene kadar enerji verilebileceği gibi enerji kesintisi sürelerini de en az seviyeye indirmiş olacak. Şebekenin ring haline gelmesi ile beraber abonelere daha iyi hizmet sunulabilecek. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medaş'tan Teiaş'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement