Medcezir Dizisinin Beklenen Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Medcezir Dizisinin Beklenen Fragmanı Yayınlandı

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı Medcezir'in, 5 Eylül Cuma günü Star TV'de yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı yayınlandı.

29.08.2014 14:51  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sezon en çok izlenen diziler arasında yer alan Medcezir, geri dönüyor. Medcezir yeni bölümüyle 5 Eylül Cuma günü ekranlara geri geliyor. Medcezir 39. Bölüm fragmanında büyük değişiklikler ve heyecan dolu anlar izleyicileri bekliyor.

YAMAN ve MİRA AYRILIYOR

Medcezir severler fragmanı izleyince adeta şok oluyor. Mira ve Yaman yeni sezonda ayrılıyorlar. Hatta Mira, Yaman'a bundan sonra arkadaş kalmaları gerektiğini söylüyor.

Onların bu tavrına çok üzülen ve yazdan beridir bu büyük aşkı izlemek için sabırsızlanan izleyiciler bakalım bu ayrılığa nasıl bir tepki verecekler.

EKRANA KİLİTLEDİ

Medcezir'in yeni sezon tanıtım fragmanı sevenlerini ekrana kilitledi. 45 saniyelik yeni sezon tanıtımı herkesi heyecanlandırdı. Medcezir'in yeni bölümleri heyecanla beklenirken sosyal paylaşım ortamlarında Medcezir hayranları özlemlerini dile getirdiler. Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Defne Kayalar, Murat Aygen ve Can Gürzap'ın rol aldığı ekranların fenomen dizisi "Medcezir"in çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Medcezir Dizisinin Beklenen Fragmanı Yayınlandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Medcezir Dizisinin Beklenen Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement