Medcezir'de Sude'nin Kaçamağı Ortaya mı Çıkıyor? - Son Dakika
Magazin

Medcezir'de Sude'nin Kaçamağı Ortaya mı Çıkıyor?

Medcezir bu hafta nefes kesecek bir bölüm ile geliyor. Nadir'in işlediği suçların kanıtlanmasıyla polis bütün sürece el koyar. Bu durum Sude'nin planlarını bozar.

15.01.2015 17:45  Güncelleme: 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaman'ın Nadir'in kaçış planını herkesten önce tahmin etmesi Leyla'nın hayatını kurtarır. Nadir ise etrafını saran çemberi aşmak için son hamlelerini yapar. Nadir'in işlediği suçların kanıtlanmasıyla polis bütün sürece el koyar. Bu durum Sude dışında herkesin rahat bir nefes almasına neden olur.

MİRA'DAN YAMAN'A BÜYÜK SÜRPRİZ

Mira'nın Yaman'a yılbaşı hediyesi olarak şarkısını televizyonda çaldırması, şarkının internette bir fenomen olmasına neden olur. Yaman'ın meşhur olması fikri uzak bir hayal değildir. Bu durum en çok Mira'yı rahatsız eder. Öte yandan şans Kenan'ın kapısını da çalar.

SUDE GERÇEKLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALDI

Sude Kenan'la olan ilişkisinin gizemli heyecanına kendini kaptırmışken gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Sonunda bu rüyadan uyanma vakti gelmiştir. Kenan kalp çarpıntısıyla onu beklerken, Sude zor bir karar verir. Selim'in hayatında hep bir adım geride olacağını hisseden Deniz, ilişkilerini sorgulamaya başlar. Selim Deniz'i ikna etmeye çalışırken aslında kendisini ikna ettiğinin farkında değildir.

Bir gece vakti Sude'ye gelen telefon, onun tüm endişelerinde haklı olduğunu kanıtlar. Sude kendisini bekleyen tehlikeye doğru çaresizce ilerlerken yanında Yaman'dan başka kimse olmayacaktır.

Medcezir\'de Sude\'nin Kaçamağı Ortaya mı Çıkıyor?
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Medcezir'de Sude'nin Kaçamağı Ortaya mı Çıkıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement