Medical Park Antalya Hastanesi Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Medical Park Antalya Hastanesi Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Medical Park Antalya Hastanesi Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosunu deneyimli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor.

13.08.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosunu deneyimli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, Çocuk Kardiyoloğu Prof. Dr. Gayaz Akçurin'i kadrosuna kattı.

1980 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Gayaz Akçurin, 1985 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı. 1993 yılında yine Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde pediatrik kardiyoloji uzmanlığını tamamlayan Prof. Dr. Akçurin, Akdeniz Üniversitesi'nde 1995 yılında yardımcı doçentlik ve 2000 yılında doçentlik unvanını aldı.

ÇOCUK KARDİYOLOJİSİ ALANINDAKİ DENEYİMLERİNİ TAŞIYACAK

2006 yılında da profesör unvanını da Akdeniz Üniversitesi'nde alan Prof. Dr. Akçurin doğmalık kalp hastalıkları, romatizmal kalp hastalıkları, kalp ritim hastalıkları ve fötal ekokardiyografi gibi konularda tecrübesini Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'ne taşıyacak. Prof. Dr. Akçurin, Türk Pediatrik Kardiyoloji ve Kalp-Damar Cerrahisi Derneği ile Ankara Kazan Kültür Yardımlaşma Derneği üyesi. Ulusal ve uluslararası birçok bilimsel dergilerde de makaleleri yayınlamış ve yayınlanmaya da devam etmektedir. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medical Park Antalya Hastanesi Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement