Medical Park Antalyaspor - Sivasspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor - Sivasspor Maçının Ardından

Medical Park Antalyaspor - Sivasspor Maçının Ardından

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, birçok gol pozisyonunu değerlendiremediklerini belirterek, "Kalan 4 maçta maksimum puanı alarak ligde kalmak istiyoruz" dedi.

21.04.2014 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, birçok gol pozisyonunu değerlendiremediklerini belirterek, "Kalan 4 maçta maksimum puanı alarak ligde kalmak istiyoruz" dedi.

Medical Park Antalyaspor Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında, sahasında Sivaspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, çıktıkları önemli maçı kaybettiklerini söyledi.

"MAKSİMUM PUANI ALMALIYIZ"

Karşılaşmada ilk ve ikinci yarı gol pozisyonlarına girdiklerini hatırlatan Çapa, "Maalasef o pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimizden daha fazla gol pozisyonumuz vardı. Girdiğiniz pozisyonlar değil, attığınız goller maçı belirliyor. Bu maçı unutmamız gerekiyor. Kalan 4 maçımız var. Bu 4 maçta maksimum puanı alarak takımı ligde tutmak istiyoruz. Bugün üzerine koyarak en iyi oyunlarımızdan birini oynadık. Biraz daha fiziksel ve mental olarak hazırlanarak bir sonraki maçı kazanmak istiyoruz. Kasımpaşa maçı ile bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bunu yapabiliriz, futbolcularıma güveniyorum" dedi.

"TARAFTARA ÇAĞRI"

Ligde herkesin herkesi yenebileceğini kaydeden Çapa, "Umutsuz değiliz. Umutsuzluğa kapılmanın anlamı yok. Şehrin buna inanmasını istiyoruz. Son güne kadar takımı desteklemelerini istiyoruz. Bunu yaparlarsa birlikte mutlu sona ulaşırız" diye konuştu.

MURAT DURUER: "KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUZ AMA OLMUYOR"

Antalyasporlu futbolcu Murat Duruer ise kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerine değinerek, "Rakiplerimizin kaybettiği haftada çok kazanmak istiyorduk. Kazanmayı çok istiyoruz. İnanın çok istiyoruz. Bilmiyorum bu dışarıdan nasıl görünüyor. Bir türlü olmuyor. Ben de anlamıyorum. Top yine geldi, kalemizde gol oldu. Galip gelmek istediğimiz maçı kaybettik. Önümüzde 4 maç kaldı. Son düzlüğe kadar mücadelemizi yapacağız. Burada kaybettiğimiz avantajı tekrar yakalamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Antalyasporlu futbolcu Koray Arslan ise kazanmaları için sahada daha fazlasını yapmalarının gerektiğinin altını çizerek, "Takım 11 kişi. Elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım. 4 hafta kaldı. Bana göre 3 galibiyete ihtiyacımız var. Bu görüntü ligde kalmak için yetmez. Zaman zaman sahada iyi görüntü versek de bunun devamlılığı gerekir. İlk yarı rakip sahamıza gelmedi bile. Bundan sonraki haftada ligde kalma adına en iyi şeyleri yapmamız gerekir" ifadelerini kullandı.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Mendiondo Lopez, zorlu bir karşılaşmaya çıktıklarına değinerek, "Rakibimiz sahaya çok iyi bir oyun ortaya koydu. Şans bizden de yanaydı. Her iki tarafında kazanabileceği maçtı. Antalyaspor'u mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

"AVRUPA YOLUNDA ÖNEMLİ PUAN ALDIK"

Sivasporlu futbolcu Ziya Erdal, zor bir maçı kazandıklarını belirterek, "Sahada güzel bir mücadele vardı. Galibiyet golü ile skoru korduk. Önemli bir 3 puan aldık. Avrupa hedefimize biraz daha yaklaştık. Bu aşamada iyi bir puan aldık. Beşiktaş maçını da Avrupa hedefimize daha da yaklaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Sivassporlu futbolcu Cicinho ise Avrupa yolunda önemli bir maçı kazandıklarını işaret ederek, "En büyük hedefimiz Avrupa'ya gitmek. İyi ki galip geldik. Hocamızın isteklerini sahaya iyi yansıttık. Avrupa yolunda önemli bir galibiyet aldık" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor - Sivasspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakkı yörük: Antalyasporlu futbolcular taraftarlarla dalga geçmeyi bıraksınlar,TAKIM KÜME DÜŞTÜ,kurtulma diye bir olay sözkonusu dahi değildir.her maç öncesi ve sonrası sadece konuşuyorlar.kendi sahalarında eskişehirden 3 gol yediler,kupadan elendiler,kendi sahalarında Rizespora-sivasa,gençlerbirliğine,gaziantepe,bursaya,fenerbağçeye yenildiler,hala konuşuyorlar. 1 0 Yanıtla

Advertisement