Medicana'dan Huzurevi'nde Kalan Öğretmenlere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Medicana'dan Huzurevi'nde Kalan Öğretmenlere Ziyaret

Medicana\'dan Huzurevi\'nde Kalan Öğretmenlere Ziyaret

Özel Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, Öğretmenler Günü dolayısıyla Dr.

26.11.2013 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, Öğretmenler Günü dolayısıyla Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 2 emekli öğretmeni ziyaret etti.

Özel Medicana Konya Hastanesi Başhekimi Ziyaeddin Ercan, Başhemşire Ümmühan Kurt ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Nesrin Çakır'ın da yer aldığı ziyarette Genel Müdür Belgin Danış, emekli öğretmenler İbrahim Uğraş ve Ömer Akyıldız'a çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Medicana Hastanesi olarak Öğretmenler Günü sebebiyle huzurevinde bulunan 2 emekli öğretmenin Öğretmenler Günü'nü kutlamaya geldiklerini ifade eden Danış, "Çok değerli öğretmenlerimizin elini öpüp onların nezdinde tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Medicana Sağlık Grubu olarak buna çok değer veriyoruz. Ayrıca ben bireysel olarak da buna çok değer veriyorum. Çünkü bir öğretmen kızıyım. Amcalarımızın ellerini öptük, yarın kendilerine hastanemizde bir sağlık taraması yaparak misafir edip sonra tekrar evlerine getireceğiz. Kendilerini tanımış olmaktan çok memnunum. Bize bu olanağı verdikleri için de müdür bey ile Ömer ve İbrahim amcaya çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Emekli olduktan sonra hayatına huzurevinde devam eden Ömer Akyıldız da, "Öğretmenler Günü dolayısıyla buraya kadar geldiğiniz için çok mutlu oldum. Sizlere çok teşekkür ederim. Öğretmenlik mesleği çok önemli bir meslek. Öğretmen deyip geçiyoruz ama öğretmen kelimesi cilt cilt kitap yazılsa doldurulmaz. Çok mukaddes ve kutlu bir meslektir. Bizim yetiştirdiğimiz öğrenciler yurt genelinde aynı bizim gibi çalışmaktadırlar" diye konuştu. Emekli öğretmen İbrahim Akyıldız ise, "Hayatımın en rahat ve huzurlu günlerini burada geçiriyorum. Yaklaşık 9 yıla yakındır buradayım. Belgin hanıma da çok teşekkür ederim. Hayatımda ilk defa check-up olacağım" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Danış ve ekibi Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Öte yandan, emekli öğretmenler Uğraş ve Akyıldız, Özel Medicana Konya Hastanesi'nde genel bir sağlık taramasından geçirildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medicana'dan Huzurevi'nde Kalan Öğretmenlere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement