Medıcana Sivasspor, Besiktaş Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Medıcana Sivasspor, Besiktaş Maçının Hazırlıklarına Başladı

Medıcana Sivasspor, Besiktaş Maçının Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligin 23. haftasında sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

03.03.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligin 23. haftasında sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular düz koşu, ısınma hareketleri, istasyon çalıştı. Antrenmana izinli Adem Koçak ve sakatlıkları bulunan kaleci Ertuğrul Taşkıran ve İbrahim Toraman katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Sergen Yalçın, "Gençlerbirliği maçından istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Oyunun genelinde çok daha iyi oynamamız gereken bir müsabakaydı. Ancak maça baktığınız zaman son dakikalarda iki, üç tane yan toptan pozisyon verdik, onun öncesinde bizimde pozisyonumuz var biz de atabilirdik. Artık bundan sonrası hiç kolay değil çünkü aşağıda çok enteresan bir puan durumu var. Biz bir an evvel oradan kendimizi dışarı atmak istiyoruz. Onun içinde kazanmamız lazım araya kadar oynayacağımız üç tane maç var Beşiktaş, Rize ve Bursa bir de kupada Kayseri maçı var. Bu maçlardan istediğimiz alıp, o bölgeden uzaklaşmak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş ile oynanacak olan karşılaşmanın tarihinin değiştirilmesinin kendileriyle ilgisi olmadığını belirten Yalçın şunları kaydetti:

"Bizimle bir alakası yok UEFA'dan dolayı Beşiktaş'ın istediği doğrultusunda günü değişti. Çünkü onların UEFA maçı var. Zor bir müsabaka iyi bir takımla oynayacağız. Biz de iyi bir takımız, maça hazırız. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kazanmak için yapmamız gereken ne varsa yapacağız"

Beşiktaş maçında taraftardan destek beklediğini aktaran Yalçın, sakatlığı geçen Eneramo'nun ise kadroda yer alabileceğini söyledi.

Öte yandan, devre arasında Bursaspor'dan kiralık olarak transfer edilen ama disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut affedildi. Karabulut, bugünkü idmanda takımdaki yerini aldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medıcana Sivasspor, Besiktaş Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement