Medicana Sivasspor - Fenerbahçe Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Medicana Sivasspor - Fenerbahçe Maçının Ardından

Medicana Sivasspor - Fenerbahçe Maçının Ardından

Medicana Sivasspor - Fenerbahçe maçının ardından İsmail Kartal Yaptığımız hamleler ile maçı kazanmayı bildik Oyuncularım büyük takımın oyuncuları olduğunu gösterdiler Sergen Yalçın 3'ü bulsak oyunu bitirebilirdik Mahmut Uslu Şampiyonluk son 2 hafta belli olur Webo, Tek düşüncem şampiyonluk' Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, mutlak kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, Kaybedilecek puanların bizi şampiyonluk yarışından uzaklaştıracağını biliyorduk. Devre arasında konuştuk ve ikinci yarı haklı bir galibiyet aldık dedi.

09.05.2015 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Sivasspor - Fenerbahçe maçının ardından

İsmail Kartal Yaptığımız hamleler ile maçı kazanmayı bildik

Oyuncularım büyük takımın oyuncuları olduğunu gösterdiler

Sergen Yalçın 3'ü bulsak oyunu bitirebilirdik

Mahmut Uslu Şampiyonluk son 2 hafta belli olur

Webo, Tek düşüncem şampiyonluk'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, mutlak kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, Kaybedilecek puanların bizi şampiyonluk yarışından uzaklaştıracağını biliyorduk. Devre arasında konuştuk ve ikinci yarı haklı bir galibiyet aldık dedi.

Fenerbahçe'nin 3-2 üstünlüğü ile sona eren Medicana Sivasspor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan teknik direktör İsmail Kartal, bugün mutlaka kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, 3 puan alıp devam etmek istiyorduk. Dün rakibimizden biri kazandığı için biz de mutlak 3 puan istiyorduk. İyi başladık. Sivasspor iyi bir takım. Her an gol atabilecek etkili bir takım. Bunun bilinciyle sahaya çıktık. İlk yarı 2-1 geriye düştük. İkinci yarı daha coşkulu, hırslı, üretken oynamalarını istedik. Mutlak 3 puan lazımdı, kazanmamız gerekiyordu. Kaybedilecek puan ya da puanların bizi şampiyonluk yarışından uzaklaştırabileceğinin bilincindeydik. Bunları devre arasında oyuncularımızla konuştum. Yaptığımız hamleler ile maçı kazanmayı bildik. İkinci yarı daha üretken, oyunun genelinde hakim olan bizdik. Haklı bir galibiyet elde ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum dedi.

Oyuncuların pes etmeden maçı kazandıklarını belirten Kartal şunları söyledi Oyuncularımın ne kadar inançlı oldukları, asla pes etmemeleri maçı kazanma adına önemli. Kendilerinin bu reaksiyonu ortaya koyabilmeleri her zaman mümkün olmayabiliyor. Bu maçların final olduğunu bildiğimiz için, kaybeden takımın şampiyonluk ve zirve yarışından uzaklaşacağı bilincindeydik. Büyük takımlar böyle olur. Oyuncularım büyük takımın oyuncuları olduğunu gösterdiler. Haklı bir galibiyet elde ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

Her maçın final niteliğinde olduğunu dile getiren İsmail Kartal, Biz maç maç düşünüyoruz. Önümüzde 5 maçımız vardı. Her maç final. Biz bütün maçlarımızı kazanıp rakiplerin bir yerde takılıp, ya da kendi aralarında oynayacağı maçta bir beraberlik veya başka bir maçta kaybedecekleri puanlar ile şampiyon olabileceğimizi düşündük. Şimdi bunların 2'sini gerçekleştirdik. Biz kalan 4 maçı kazanmak için sahaya çıkıp, rakiplerin kaybını bekleyeceğiz dedi.

Lucescu isminin teknik direktörlük konusunda geçtiği ve bu tür söylentilerden rahatsız olup olmadığı yönündeki soruyu şöyle cevapladı Ben rahatsızlık duymuyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüptür. Buranın kapısı bütün antrenörlere açıktır. Herkes çalışabilir. Sezon bitince herkes için hayırlısı neyse o olsun.

3'Ü BULSAK OYUNU BİTİREBİLİRDİK

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise, son maçlarda son dakikalarda kazandıklarını veya kaybettiklerini belirterek, Oynadığımız müsabakada takım oyuncularımızın istek, arzu ve performansından son derece memnunum. Galatasaray ve Beşiktaş'a da aynı şekilde kaybettik. 3 büyüklere aynı şekilde yenildik. Çok şanssızdık. Kazanabilirdik de. 2-1 iken 3'ü bulabilsek oyunu bitirebilirdik. Ama bazen bunlar oluyor. Yediğimiz goller çok basitti. 2 ortadan, ve taçtan gol yedik. Her türlü önlemi almıştık. Oyuncularım oyun planına sadık kalarak oynadı. Maçtan önceki kurgularımız gerçekleşti, ancak sonucu istediğimiz gibi alamadık. Takımın oyunu, istek ve arzusundan son derece memnunum dedi.

Şampiyonun kim olacağıyla ilgilenmediklerini, daha çok alt sıralar ile ilgilendiklerini belirten Yalçın, son dakikada kaybedilen Mersin maçı ve kazanılan Erciyes maçının iyi bir tecrübe olduğunu belirterek ligin sonunun yaklaştığını ve daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Maçın hakemi Halis Özkahya'nın genelde iyi maç yönettiğini belirten Sergen Yalçın, Maçta büyük hatalar yapmadı, ama rakibin görmesi gereken 3-4 net sarı kartlar vardı. Belki biz öyle görmüşüzdür. İlk yarı maalesef bu kartlarda rakibe biraz rahat davrandı ifadelerini kullandı.

MAHMUT USLU ŞAMPİYONLUK SON 2 HAFTA BELLİ OLUR

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, eski kalecileri Ertuğrul'un iyi oyunun maçın daha rahat olmasını engellediğini belirterek, Çok önemli pozisyonlar kurtarması bu rahat maçı biraz zora soktu. Bundan sonra inşallah daha çok inanacağız şampiyonluğu ve biz bu şampiyonluğu alacağız. Şimdi çok önemli günler bizi bekliyor. Hem şampiyonluk için hem başka şeyler için. Mayıs sonunda kongremiz var. O zamana kadar şampiyonluğu ilan edeceğiz dedi.

Federasyon'un verdiği tribün kapatma cezasına de tepki gösteren Uslu, Bu rezalet bir şey. Aklımız almıyor. O zaman Passolig'i niye yaptınız. Neden küfredenleri oradan görüp de almıyorsunuz. Onun için yapılmadı mı bu yatırımlar. Bu tür insanları oradan alacaksınız. Günah değil mi. Ama fark etmez. Beşiktaş maçında da 2 tribün kapalıydı. Geri kalanı taraftarımız dolduracak inşallah ifadelerini kullandı.

Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili yaşanan sorunla ilgili soruya Mahmut Uslu, O konuya girmek istemiyorum. Girersek çıkamayız. Ciddi bir politik hata yapıyorlar. Bu politik işlere girmek istemiyor Fenerbahçe. Bakan bey, bakan gibi değil başka şey gibi konuşuyor. Biz bu yatırımları boşuna mı yapıyoruz İnşallah bunlar çözülür diye umut ediyoruz. O konular hassas olduğu için girmek istemiyorum diye cevapladı.

Şampiyonluk yarışının 2 hafta kala biteceğini düşündüğünü belirten Uslu, İnşallah kazanırsak maçlarımızı şampiyon olacağız. Biliyorsunuz son haftalarda çok şampiyonluk kaçırdık, ama inşallah bu sefer kazanırız. Nasıl kaçırdığımız da unutuluyor. İnsanlar unutuyor bunları dedi.

WEBO, 'TEK DÜŞÜNCEM ŞAMPİYONLUK'

İkinci yarıda Emenike'nin yerine oyuna dahil olan ve beraberlik golünü kaydeden Webo ise zorlu bir karşılaşma olduğunu belirterek, Ben bu takımın bir üyesiyim. Ben de işimi yapmaya çalıştım. Bu akşam 3 puana katkıda bulunduğum için, 3 puan aldığmız için çok mutluyum. Bu akşamki başarımızdan dolayı çok mutluyum. Sahaya girdiğim andan itibaren takıma katkı vermeyi düşündüm dedi.

Dün akşam Galatasaray'ın kazanması nedeni ile takımın bugün demoralize olup olmadığı sorusu üzerine Webo, Demoralize olmamız gibi bir durum söz konusu değildi. Saha biraz kuruydu. Bu nedenle akışkanlık sağlayamıyorduk. Belki dışardan bu yüzden öyle görünmüş olabilir dedi.

Her zaman gol atabilmenin iyi olduğunu son haftalarda fazla gol yemelerine rağmen 1 fazlasını atmanın önemli olduğunu belirten Webo şunları kaydetti Kalan haftalarda da rakiplerden fazla gol atıp şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz.

Sözleşmesiyle ilgili görüşme yapıp yapmadığı sorulan Webo, Öncelikle şu anki sözleşmenin güzel bir şekilde bitmesini istiyorum. Sezon sonuna kadar takımım hedefleri konusunda yardımcı olmak istiyorum. Şu anda kendimle ilgili konuşmak istediğimi söyleyemem. Şu an takımıma odaklanmış durumdayım. Biz bu takımla şampiyon olalım, sezon sonunda ne olacağını görüşürüz. Ben bu ailenin bir parçasıyım. Kulübümüzle her zaman iletişim içerisindeyim. Kulübümden kopuk bir insan değilim. Şu an tek düşüncem hedeflere ulaşmak. Şampiyon olmak istiyorum. Kişisel isteklerden çok takımın başarısına konsantre olmak istiyorum diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medicana Sivasspor - Fenerbahçe Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement