Medicana Sivassporlu Cicinho Asistte Bu Yıl Geride Kaldı - Son Dakika
Güncel

Medicana Sivassporlu Cicinho Asistte Bu Yıl Geride Kaldı

Medicana Sivassporlu Cicinho Asistte Bu Yıl Geride Kaldı

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 'asist kralı' olan Medicana Sivasspor'un Brezilyalı defans oyuncusu Cicinho, bu sezon geçen yılki performansının gerisinde kaldı.

03.06.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 'asist kralı' olan Medicana Sivasspor'un Brezilyalı defans oyuncusu Cicinho, bu sezon geçen yılki performansının gerisinde kaldı.

Geçen sezon ligde yaptığı 14 asistle zirvede yer alan Cicinho, bu sezon da takımının en skorer ismi olurken, asist krallığı yarışında ise zirveye oturamadı. Medicana Sivasspor formasıyla takım arkadaşlarına 9 kez asist yapan Cicinho, Fenerbahçe maçında da 1 gol attı.

Cicinho'yu 6 asistle Burhan Eşer, 4 asistle İbrahim Akın, 3 asistle Batuhan Karadenız, 2'şer asistle John Utaka, Ümit Kurt, Aatif Chahechouhe ve 1'er asistle Micheal Eneramo, Musa Sinan Yılmazer, Manuel da Costa ve Adem Koçak takip etti.

Cicinho, Akhisar Belediyespor (2), Galatasaray, Gençlerbirliği, Beşiktaş, Balıkesirspor, SAİ Kayseri Erciyesspor (2) ve Bursaspor maçlarında asist yapma başarısı gösterdi.

DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİK

Kırmızı beyazlı takımın sağ beki Cicinho, bu sezon özellikle çizgiden çıkardığı toplarla dikkat çekti. Spor Toto Süper Lig'de Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Medicana Sivasspor'da Brezilyalı sağ bek Cicinho, gösterdiği performansla alkış topladı. Cicinho bu sezon 6 kere ağlarla buluşmakta olan topu çizgiden çıkardı. İstatistiklere göre başarılı yıldız futbolcu Cicinho, çizgiden çıkardığı 6 topla bu alanda ligin en iyisi olmayı başardı.

Brezilyalı yıldız Cicinho Medicana Sivasspor'da bu sezon 2865 dakika forma giydi. 32 kez ilk 11'de oynadığı maçta Cicinho 3 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medicana Sivassporlu Cicinho Asistte Bu Yıl Geride Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Türkiye Yüzyılı'nı yerel yönetimlerle inşa edeceğiz
    15:08 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Türkiye Yüzyılı'nı yerel yönetimlerle inşa edeceğiz

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen AK Parti mitinginde yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin katılımıyla birlikte Türkiye Yüzyılı'nın inşa edileceğini belirtti. Yumaklı, Taşköprü'nün tarımsal ürünleri ve ormancılık faaliyetleri hakkında bilgi vererek, yerel seçimlerin önemine vurgu yaptı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yol arkadaşları olduklarını ifade etti.

  • Adana'da Kaçak Havai Fişek ve Yer Meşalesi Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı
    15:06 Adana'da Kaçak Havai Fişek ve Yer Meşalesi Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı

    Adana'da, uyuşturucu imalatı ve ticareti şüphesiyle bir çiftlik evine yapılan operasyonda, evin ruhsatsız havai fişek ve yer meşalesi üretimine dönüştürüldüğü tespit edildi. Evde kaçak üretilmiş havai fişek ve yer meşaleleri ile üretimde kullanılan malzemeler ele geçirildi ve 2 kişi gözaltına alındı.

  • Antalya'da düzenlenen operasyonda 545 bin makaron ve 14 bin 600 litre akaryakıt ele geçirildi
    15:05 Antalya'da düzenlenen operasyonda 545 bin makaron ve 14 bin 600 litre akaryakıt ele geçirildi

    Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ve Alanya ilçelerinde düzenlediği operasyonda, 545 bin dolu ve boş makaron, 14 bin 600 litre karışım akaryakıt, 990 elektronik sigara, 85 litre likit, 360 puro, 75 kilogram kıyılmış tütün, 90 cinsel içerikli ilaç, 403 güneş gözlüğü, 209 saat, 2 ruhsatsız tabanca ve 1 sigara dolum makinesi ele geçirdi. Operasyon sonucunda, 17 şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ile Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'a muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un birinci önceliği depreme hazırlıktır
    15:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un birinci önceliği depreme hazırlıktır

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul'un birinci önceliği depreme hazırlıktır.

  • Batman'da 250 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi
    15:01 Batman'da 250 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

    Batman'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yaptıkları çalışmalarda Bayındır Mahallesi Hasankeyf Kavşağı'nda durdurdukları bir otomobilde 250 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Molu, Sarız ve Yahyalı ilçelerinde seçmenle buluştu
    15:01 CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Molu, Sarız ve Yahyalı ilçelerinde seçmenle buluştu

    CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Molu, Sarız ve Yahyalı ilçelerinde seçmenle buluştu. Molu, Sarız ilçesini ziyaret ederken, Yahyalı ilçesinde CHP Yahyalı Belediye Başkan adayı Mehmet Acarbaş ve partililerle bir araya geldi. Molu, adaylara olan güvenle yolumuza devam ediyoruz dedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un yönetimi yarı zamanlı mesaiyle olacak bir iş değildir
    14:58 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un yönetimi yarı zamanlı mesaiyle olacak bir iş değildir

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul'un yönetimi yarı zamanlı mesaiyle olacak bir iş değildir.

  • AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Emek Mahallesi'nde Cumhur Yürüyüşü Gerçekleştirdi
    14:58 AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Emek Mahallesi'nde Cumhur Yürüyüşü Gerçekleştirdi

    AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, Emek Mahallesi'nde düzenlenen 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı. Yürüyüşe AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu da eşlik etti. Yürüyüş, mahalle sakinleri ve partililerin katılımıyla gerçekleşti ve lise alanında sona erdi. Alp, yürüyüşün ardından vatandaşlara hitap ederek, lise inşaatının başlayacağını duyurdu ve Emek Mahallesi'ne daha fazla yatırım yapacaklarını söyledi.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.


Advertisement