Medikar Hastanesine 'Altın Yıldız' Ödülü - Son Dakika
Yerel

Medikar Hastanesine 'Altın Yıldız' Ödülü

Medikar Hastanesine \'Altın Yıldız\' Ödülü

Zonguldak-Bartın-Karabük İlleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Karabük'te kurulan Özel Medikar Hastanesine "Altın Yıldızlar" ödülü verildi.

28.02.2013 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak-Bartın- Karabük İlleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Karabük'te kurulan Özel Medikar Hastanesine "Altın Yıldızlar" ödülü verildi.

Zonguldak Dedeman Otel'de geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve Karabük - Zonguldak- Bartın illerinden üst düzey yöneticilerin de hazır bulunduğu gecede bölgeye yaptığı destek ve katkılardan dolayı Özel Medikar Hastanesi ödüle layık görüldü.

Medikal Hastanesi Başhekimi ve Kurucu Genel Müdürü Adem Kar, Karabük'te 34 ortaklığı ve yaklaşık 75 milyona mal olan 167 yataklı A Plus bir hastaneyi yaklaşık 1 yıl önce hizmete açtıklarını söyledi.

Kar, projeye devletin yatırım teşviki kapsamında yaklaşık 14 milyonluk bir destek sağlandığını belirterek, "Bu projeyi yaparken tüm Batı Karadeniz bölgesini bir sosyal bütünlük içerisinde değerlendirerek bütün bölgeye hizmet verecek şekilde tasarladık. Gerçekten de 1 yıl içerisinde Zonguldak'tan, Bartın'dan, Kastamonu'dan hastalarımızın yüzde 40'ını bölgemizden alıyoruz. Bu projeye destek veren 2 büyüğümüzü de anmadan geçemeyeceğim. Ben Profesör Doktor Mehmet Haberal'ın öğrencisiyim. Kendilerinin kulaklarını çınlatıyorum ve Allah kurtarsın. İkincisi de Sayın KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanımız Muthullah Yolbulan bize ilham kaynağı oluşturduğu için teşekkür ediyorum" dedi.

Medikar Hastanesine "Altın Yıldızlar" ödülünü Genel Müdür Adem Kar, Zonguldak Milletvekili ve TBMM eski Başkanı Köksal Toptan'ın elinden aldı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medikar Hastanesine 'Altın Yıldız' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement