Son dakika Başakşehir haberleri, Başakşehir son dakika, son dakika Başakşehir

Son Dakika Başakşehir Haberleri

  • Ataköy-İkitelli Metro Hattının Açılışında Konuşan İmamoğlu: '8 Kilometre Yalanını Atanlar, Hadlerini Bilecek, Özür Dileyecekler'
    14:26 Ataköy-İkitelli Metro Hattının Açılışında Konuşan İmamoğlu: "8 Kilometre Yalanını Atanlar, Hadlerini Bilecek, Özür Dileyecekler"

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 5 ilçeden geçecek (Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir), 13,4 kilometrelik hat boyunca 12 istasyona uğrayıp, tek yönde 35 bin yolcu taşıyacak Ataköy-İkitelli metro hattını, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümünde hizmete açtı. Ataköy-İkitelli arasını 21,5 dakikaya indiren hattın açılışında konuşan İmamoğlu, “6 milyara yakın bu parayı, bizden 10 ayda aldılar. Onun için 8 kilometre yalanını atanlar, hadlerini bilecek, özür dileyecekler. Bırakın Ekrem İmamoğlu'nu; 65 kilometre metroyu inşa etmek için yer altında ter döken binlerce emekçiden, mühendislerden, yöneticilerden, yüklenicilerinden, onlardan özür dileyecekler. Yeni açtığımız 62 istasyonu kullanan bu şehrin insanlarından, İstanbullulardan özür dileyecekler. Bu halkı öyle kolay kandıracaklarını zannettikleri için özür dileyecekler” dedi.

  • Başakşehir Ahmet Kabaklı İlkokulu Öğrencileri İstiklal Yürüyüşü Düzenledi
    13:49 Başakşehir Ahmet Kabaklı İlkokulu Öğrencileri İstiklal Yürüyüşü Düzenledi

    Başakşehir Ahmet Kabaklı İlkokulu öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla 'İstiklal' yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşte öğrenciler, Milli Mücadele'nin kahramanlarının kostümlerini giydi ve Çanakkale konulu şiirler okudu. Etkinlikte, Atatürk'ü canlandıran öğretmen, Çanakkale Zaferi'nin Türk halkının kurtuluşunun başlangıcı olduğunu vurguladı.

  • İstanbul Takımları 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ni Kutladı
    11:12 İstanbul Takımları 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ni Kutladı

    Trendyol Süper Lig'de yer alan İstanbul takımları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa, Başakşehir, Fatih Karagümrük, Pendikspor ve İstanbulspor, sosyal medya hesaplarından şehitleri anma ve zaferi kutlama mesajları paylaştı.

  • Fenerbahçe, Michy Batshuayi ile puan kaybetmiyor
    11:10 Fenerbahçe, Michy Batshuayi ile puan kaybetmiyor

    Trabzonspor deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, oyuna sonradan girdiği maçlarda altıncı golünü atarken, sarı-lacivertli takım Belçikalı futbolcunun bu sezon fileleri havalandırdığı mücadelelerde puan kaybı yaşamadı.

  • Başakşehir'de Ramazan Etkinlikleri Yoğun İlgi Görüyor
    10:14 Başakşehir'de Ramazan Etkinlikleri Yoğun İlgi Görüyor

    Başakşehir'de on bir ayın sultanı Ramazan dolu dolu yaşanıyor. Çocuk etkinliklerinden kitap fuarına kadar birçok etkinlikle Başakşehirliler keyifli bir Ramazan geçiriyor.

  • Kafede başlayan tartışma caddeye taştı: O anlar kamerada
    09:43 Kafede başlayan tartışma caddeye taştı: O anlar kamerada

    Başakşehir'de bir kafe içerisinde iki grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kafenin dışında birbirlerine acımasızca saldıran şahıslardan bazıları araçların üzerinden atlarken polis ekipleri kavgayı ayırmakta zorluk yaşadı. Dakikalarca süren kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Trendyol Süper Lig'de 30. hafta maçları sona erdi
    17 Mar Trendyol Süper Lig'de 30. hafta maçları sona erdi

    Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçta 3-2 mağlup oldu. Galatasaray ise Kasımpaşa'yı 4-3 yenerek liderliğini sürdürdü. Ligdeki diğer maçların sonuçları ve puan durumu da açıklandı.

  • Fenerbahçe, Trabzonspor'u mağlup ederek yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı
    17 Mar Fenerbahçe, Trabzonspor'u mağlup ederek yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı

    Trendyol Süper Lig'de konuk olduğu Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, ligdeki yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı. Sarı-lacivertliler, gol düellosuna sahne olan maçta Fred'in 2 ve Michy Batshuayi'nin de tek golüyle 3-2 kazanarak puanını 79'a çıkardı. Fenerbahçe, son 19 maçta sadece beraberlikler yaşayarak Trabzonspor'u da mağlup etti.

  • Galatasaray, Kasımpaşa maçıyla Süper Lig'deki yenilmezliğini 18 maça çıkardı
    17 Mar Galatasaray, Kasımpaşa maçıyla Süper Lig'deki yenilmezliğini 18 maça çıkardı

    Galatasaray, Kasımpaşa maçıyla Süper Lig'deki yenilmezliğini 18 maça çıkarırken, son 11 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: İstanbul'un ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 177 milyar lira yatırım yapıldı
    17 Mar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: İstanbul'un ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 177 milyar lira yatırım yapıldı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son 22 yılda İstanbul'un ulaşım ve iletişim altyapısı için yaklaşık 1 trilyon 177 milyar lira yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti. Bakan Uraloğlu, Çekmeköy-Taşdelen-Alemdağ Köprülü Kavşağı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, yapılan yatırımların İstanbul'un ulaşımın tüm modlarını kapsadığını vurguladı.

  • Kocaeli Şehir Hastanesine Ulaşımı Kolaylaştıracak Tramvay Hattı Açıldı
    17 Mar Kocaeli Şehir Hastanesine Ulaşımı Kolaylaştıracak Tramvay Hattı Açıldı

    Kocaeli Şehir Hastanesine ulaşımı kolaylaştıracak 3,1 kilometrelik tramvay hattının açılışı gerçekleştirildi.

  • Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Murat Kurum için şarkı hazırladı
    17 Mar Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Murat Kurum için şarkı hazırladı

    Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum için hazırlanan şarkı büyük beğeni topladı.

  • Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu Medya Mensuplarıyla Buluştu
    17 Mar Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu Medya Mensuplarıyla Buluştu

    Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Geleneksel Medya Mensupları Sahur Buluşması'nda medyanın önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Başkan Kartoğlu, 'Başakşehirli ailemizin bir parçası olarak gördüğüm kıymetli medya mensuplarımıza hem belediyemizin hem de gönlümüzün kapıları sonuna kadar açık' dedi.

  • A Milli Takım, EURO 2024 hazırlıkları için Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşılaşacak
    17 Mar A Milli Takım, EURO 2024 hazırlıkları için Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşılaşacak

    2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında A Milli Takım, Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşılaşacak. Milli takım, İstanbul'da toplanacak ve Macaristan mücadelesinin hazırlıklarına başlayacak. Ardından Macaristan'da kamp yapacak ve Avusturya maçının hazırlıklarını gerçekleştirecek. Maçlar sonrasında takım İstanbul'a dönecek.

  • Kayserispor, Burak Yılmaz ile çıktığı 8 maçta 2 galibiyet aldı
    17 Mar Kayserispor, Burak Yılmaz ile çıktığı 8 maçta 2 galibiyet aldı

    Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor, Teknik Direktörü Burak Yılmaz ile çıktığı 8 maçta 2 kez kazanırken 2 kez de mağlup oldu. Yılmaz yönetimindeki takım, deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 yenilerek ikinci kez mağlup oldu.

  • Murat Kurum, İstanbul'da Dernekleri Ziyaret Etti ve Vatandaşlara Hitap Etti
    17 Mar Murat Kurum, İstanbul'da Dernekleri Ziyaret Etti ve Vatandaşlara Hitap Etti

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Türkiye Bosna Sancak Derneği ve Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti. Kurum, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda İstanbul'daki riskli yapıların dönüştürülmesi, ulaşım sorununun çözülmesi ve İstanbul'un geleceği hakkında vaatlerde bulundu. Ayrıca, Başakşehir ve Kağıthane'de düzenlenen etkinliklerde vatandaşlarla buluştu ve konuşmalar yaptı.

  • Emre Belözoğlu: Eryaman Stadyumu'nun zemini büyük bir skandal
    16 Mar Emre Belözoğlu: Eryaman Stadyumu'nun zemini büyük bir skandal

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada Eryaman Stadyumu'nun zeminiyle ilgili konuştu. Belözoğlu, yapılan işkenceden öte bir şey olmadığını belirterek, bu durumu büyük bir skandal olarak gördüğünü söyledi.

  • Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Anadolu takımlarına negatif ayrımcılık yapılıyor
    16 Mar Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Anadolu takımlarına negatif ayrımcılık yapılıyor

    Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, MKE Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, Anadolu takımlarına negatif ayrımcılık yapıldığını belirterek, istenilenle verilen malzeme arasında büyük farklar olduğunu söyledi. Atan, oyuncularının oyun planına sadık kaldığını ancak bitiricilik sorunu yaşadıklarını da ifade etti.

  • MKE Ankaragücü, RAMS Başakşehir'i 2-1 Mağlup Etti
    16 Mar MKE Ankaragücü, RAMS Başakşehir'i 2-1 Mağlup Etti

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında MKE Ankaragücü, RAMS Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. 55. dakikada penaltı kararı verilen maçta Tolga Ciğerci'nin golüyle Ankaragücü öne geçti. Sowe'nin golüyle farkı 2'ye çıkaran Ankaragücü'ne Figueiredo'nun golü yetmedi ve maç 2-1 sona erdi.

  • MKE Ankaragücü, Başakşehir'i 2-1 Mağlup Etti
    16 Mar MKE Ankaragücü, Başakşehir'i 2-1 Mağlup Etti

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında MKE Ankaragücü, evinde karşılaştığı Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Tolga Ciğerci'nin penaltı golüyle öne geçen Ankaragücü, Sowe'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı. Figueiredo'nun golüne rağmen Başakşehir mağlubiyetten kurtulamadı.

  • Çekmeköy-Samandıra Metro Hattı Açışında Konuşan İmamoğlu'ndan İktidara: 'Hükümet, İlçe Belediyeleri, Büyükşehir Belediyesi Sizdeydi.
    16 Mar Çekmeköy-Samandıra Metro Hattı Açışında Konuşan İmamoğlu'ndan İktidara: "Hükümet, İlçe Belediyeleri, Büyükşehir Belediyesi Sizdeydi.

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının ilk etabı olan, 4 istasyondan oluşan 6,5 kilometrelik Çekmeköy- Samandıra metro hattını, CHP lideri Özgür Özel'in de katıldığı bir törenle açtı. “2017’nin başında sözleşmesi imzalanmış olan bu projeyi, sadece 8-9 ay sonra niye durdurdunuz” sorusunu yönelten İmamoğlu, “16 milyon İstanbullu, bunun sebebini bilmek zorundadır. Bir metro projesinin durdurulması, normal bir şey değil. İzah edilmesi, sorgulanması gereken konudur. 5 yılda, 10 metro hattı yaptık biz; bir tanesine bir gün bile ‘stop’ demedik. 5 yıl boyunca hepsine tam yol ileri dedik. Hiç durdurmadık. Ama onlar, hükümet kendilerinde… Hani diyor ya, ‘Hükümet bizde, yerel yönetim bizde olursa hizmet gelir.’ Hükümet kendilerinde, ilçe belediyeleri kendilerinde, Büyükşehir Belediyesi kendilerinde, ama stop ettiniz 10 metronun hepsini” dedi.

  • Ankaragücü ile Başakşehir Berabere Tamamlandı
    16 Mar Ankaragücü ile Başakşehir Berabere Tamamlandı

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında MKE Ankaragücü ile Başakşehir arasındaki müsabakanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı. İlk yarıda birçok gol pozisyonu yaşanmasına rağmen her iki takım da gol bulamadı.

  • MKE Ankaragücü ile RAMS Başakşehir İlk Yarıda Berabere
    16 Mar MKE Ankaragücü ile RAMS Başakşehir İlk Yarıda Berabere

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında MKE Ankaragücü ile RAMS Başakşehir arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı. İlk yarıda her iki takım da gol bulamadı.

  • Kasımpaşa ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek
    16 Mar Kasımpaşa ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, liderlik koltuğunda bulunduğu maçta Kasımpaşa ile karşılaşacak. Galatasaray, son 17 lig maçını kaybetmezken, ligin en az gol yiyen takımı konumunda yer alıyor. Maçı Atilla Karaoğlan yönetecek.

  • Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Lig'de Karşı Karşıya
    16 Mar Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Lig'de Karşı Karşıya

    Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın oynayacakları maçla 135. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın geçmiş performansları ve istatistikler de maçı heyecanlı kılıyor.

  • ATM'lerden QR Kod ve Cepbank ile Yasadışı Bahis Operasyonu: 34 Tutuklama
    15 Mar ATM'lerden QR Kod ve Cepbank ile Yasadışı Bahis Operasyonu: 34 Tutuklama

    İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, ATM'lerden QR kod ve cepbank yöntemi ile yasadışı bahis oynayarak haksız kazanç elde eden ve kazancını kripto para borsası aracılığıyla yurt dışına kaçıran 60 şüpheliden 34'ü tutuklandı. Operasyonda çok sayıda materyal, para, kripto soğuk cüzdan ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ailelere Seslendi: Çocuklarınızı Spor Tesislerine Getirin, Bu Tesisler Ücretsiz
    15 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ailelere Seslendi: Çocuklarınızı Spor Tesislerine Getirin, Bu Tesisler Ücretsiz

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Başakşehir'de yenilenen Bahçeşehir Spor Merkezi'nin açılışına katıldı. Bakan Bak, ailelere seslenerek çocuklarını spor tesislerine getirmelerini ve bu tesislerin ücretsiz olduğunu belirtti.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Liseler Arası Basketbol Turnuvası final maçına katıldı
    15 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Liseler Arası Basketbol Turnuvası final maçına katıldı

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Başakşehir'de düzenlenen Türkiye Liseler Arası Basketbol Turnuvası final maçına katıldı. Bakan Bak, maçı başlatarak ailelere seslenerek, çocuklarını spor tesislerine getirmelerini ve bağımlılığı önlemeyi vurguladı.

  • Ümit Milli Futbol Takımı'nın Gürcistan ve İtalya maçları için aday kadro belli oldu
    15 Mar Ümit Milli Futbol Takımı'nın Gürcistan ve İtalya maçları için aday kadro belli oldu

    Ümit Milli Futbol Takımı, Gürcistan ve İtalya ile yapacağı maçlar için aday kadrosunu açıkladı. İstanbul'da oynanacak özel maçta Gürcistan ile karşılaşacak olan takım, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası grup elemelerinde İtalya'ya konuk olacak. Teknik direktör Levent Sürme yönetimindeki takımın kadrosunda 22 oyuncu yer alıyor.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bahçeşehir Spor Merkezi'nin açılışını yaptı
    15 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bahçeşehir Spor Merkezi'nin açılışını yaptı

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Başakşehir'de yer alan Bahçeşehir Spor Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan ve vatandaşlar da katıldı. Bakan Bak, konuşmasında gençlerin spor tesislerinden faydalanmasını teşvik ederek, Türkiye'nin sporcularını gururla izleyeceğini belirtti. Başkan Kartoğlu ise Başakşehir'in Avrupa'da adını duyurduğunu ifade etti.

  • Hizmet-İş Sendikası, İETT şoförünün saldırıya uğramasını protesto etti
    15 Mar Hizmet-İş Sendikası, İETT şoförünün saldırıya uğramasını protesto etti

    Hizmet-İş Sendikası üyeleri, İETT otobüsü şoförünün Başakşehir'de trafikte tartıştığı baba ve oğlu tarafından uğradığı bıçaklı saldırıyı protesto etmek için bir araya geldi. Sendika başkanı, saldırıyı gerçekleştirenlerin en ağır cezayı alması için hukuk mücadelesi başlattıklarını belirtti. Şoförün tedavisi devam ederken, sendika yetkilileri İETT ile görüşmelerini sürdüreceklerini ifade etti.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Okul Sporları Gençler Basketbol Türkiye Birinciliği erkekler final maçını takip etti
    15 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Okul Sporları Gençler Basketbol Türkiye Birinciliği erkekler final maçını takip etti

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Okul Sporları Gençler Basketbol Türkiye Birinciliği erkekler final maçını izledi. Bakan Bak, final karşılaşmasının hava atışını yaparak, müsabakayı tamamını izledi ve Çiğli Bilim Doğa'nın kupasını verdi. Bakan Bak, karşılaşma öncesinde yaptığı konuşmada, basketbola büyük önem verdiklerini ve sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu vurguladı.

  • Türkiye, 3 Sezonluk Aranın Ardından Şampiyonlar Ligi'ne Direkt Takım Gönderme Hakkı Kazandı
    15 Mar Türkiye, 3 Sezonluk Aranın Ardından Şampiyonlar Ligi'ne Direkt Takım Gönderme Hakkı Kazandı

    Türkiye, 3 sezonluk aranın ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt takım gönderme hakkı kazandı.

  • Beşiktaş, Antalyaspor ile Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında karşılaşacak
    15 Mar Beşiktaş, Antalyaspor ile Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında karşılaşacak

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 4. sırada yer alırken, Antalyaspor ise 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 8. sırada bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Antalyaspor 3-2 kazanmıştı. Beşiktaş'ta 8 oyuncu eksik olacak.

  • Başakşehir, Ankaragücü deplasmanında
    15 Mar Başakşehir, Ankaragücü deplasmanında

    RAMS Başakşehir, Süper Lig'in 30. hafta maçında MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. İstanbul temsilcisi son 3 maçını kazanırken, Ankaragücü ise son 7 maçında galibiyet alamadı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maç 3-3 berabere sonuçlanmıştı. Başakşehir'de tedavileri süren bazı oyuncuların durumu maç günü belli olacak. Ayrıca, Deniz Türüç, Mehdi Abeid, Leo Dubois, Oliver Kemen, Krzysztof Piatek ve Emirhan İlkhan sarı kart ceza sınırında bulunuyor ve yarınki maçta kart görmeleri durumunda Beşiktaş maçında cezalı duruma düşecekler.

  • Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Haftanın Maçları
    15 Mar Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Haftanın Maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 23. hafta maçları oynanacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nde ise 29. hafta karşılaşmaları yapılacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre, haftanın maçları şu şekilde: Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka Lassa-Reeder Samsunspor, Türk Telekom-TOFAŞ, Çağdaş Bodrumspor-Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe Beko-Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaları yapılacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ise Hatay Büyükşehir Belediyespor-Melikgazi Kayseri Basketbol, Botaş-Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol, Galatasaray Çağdaş Faktoring-OGM Ormanspor, Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor-Çankaya Üniversitesi, Nesibe Aydın-İlkem Yapı Tarsusspor ve ÇBK Mersin-Emlak Konut maçları oynanacak. Türkiye Basketbol Ligi'nde ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor-Finalspor, Sigortam.net-Çayırova Belediyesi, Semt 77 Yalovaspor-Konyaspor, Bornova Belediyesi Karşıyaka-Pizza Lazza Haremspor ve OGM Ormanspor-Kapaklıspor maçları yapılacak.

  • Futbolda Trendyol Süper Lig'de 30, Trendyol 1. Lig'de 27, TFF 2. Lig'de ise 31. hafta maçları oynanacak
    15 Mar Futbolda Trendyol Süper Lig'de 30, Trendyol 1. Lig'de 27, TFF 2. Lig'de ise 31. hafta maçları oynanacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde haftanın programı belirlendi. Maçlar, farklı tarihlerde ve farklı sahalarda gerçekleşecek.

  • PFDK kararları açıklandı
    14 Mar PFDK kararları açıklandı

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün yaptığı toplantı sonrası kulüplere verilen cezaları açıkladı.

  • İstanbul'da evden 33 bin 600 dolar ve 20 bin dolar değerinde mücevherat çalan hırsızlar yakalandı
    14 Mar İstanbul'da evden 33 bin 600 dolar ve 20 bin dolar değerinde mücevherat çalan hırsızlar yakalandı

    İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir evden 33 bin 600 dolar ve maddi değeri 20 bin dolar olan mücevherat çalan biri çocuk 2 kadın hırsız polis tarafından yakalandı. Şüphelilerden birinin 97 adet suç kaydı olduğu belirlendi.

  • Süper Lig'in 30. haftasında görev alacak hakemler belli oldu
    14 Mar Süper Lig'in 30. haftasında görev alacak hakemler belli oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler belirlendi. Yarın oynanacak maçlarda Oğuzhan Çakır, Bahattin Şimşek, Emre Kargın, Cihan Aydın, Burak Pakkan ve Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Pazar günü ise Abdulkadir Bitigen, Atilla Karaoğlan, Burak Şeker ve Halil Umut Meler maçları yönetecek.

  • İETT Şoförü Kalp Hizasından Bıçaklandı, Saldırganlar Adli Makamlara Sevk Edildi
    14 Mar İETT Şoförü Kalp Hizasından Bıçaklandı, Saldırganlar Adli Makamlara Sevk Edildi

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İETT şoförü Mahmut Murat Kınık'ın kalp hizasından bıçaklanarak ağır yaralanmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, saldırgan A.Ö. ile yaşı küçük oğlu M.Y.Ö'nün olayda kullanılan bıçakla birlikte yakalandıkları ve 'kasten yaralama' suçunda adli makamlara teslim edildiği belirtildi. Olay, Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde meydana geldi ve İETT otobüsünün kameralarına yansıyan görüntülerde saldırganların bıçakladığı anlar görüldü.

  • Başakşehir'de İETT otobüs şoförünün bıçaklanma anı kamerada
    14 Mar Başakşehir'de İETT otobüs şoförünün bıçaklanma anı kamerada

    Başakşehir'de İETT otobüs şoförünün bıçaklanma anı kameraya yansıdı. Görüntüde, şahısların otobüse girdiği ve şoförle kavga edip bıçakladığı görülüyor. Kaçan şahıslar polis ekipleri tarafından yakalandı.

  • Trabzonspor - Fenerbahçe Maçının Hakemi Belli Oldu
    14 Mar Trabzonspor - Fenerbahçe Maçının Hakemi Belli Oldu

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı. Trabzonspor'un, Fenerbahçe'yi konuk edeceği karşılaşmada FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

  • Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu
    14 Mar Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu

    Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını Halil Umut Meler yönetecek.

  • Başakşehir'de İETT otobüs şoförü bıçaklandı, şahıslar yakalandı
    14 Mar Başakşehir'de İETT otobüs şoförü bıçaklandı, şahıslar yakalandı

    Başakşehir'de İETT otobüs şoförünün bıçaklanma anı kameraya yansıdı. Görüntüde, şahısların otobüse girdiği ve şoförle kavga edip bıçakladığı görülüyor. Kaçan şahıslar polis ekipleri tarafından yakalandı.

  • Başakşehir'de 1.7 Milyon Liralık Hırsızlık Şüphelileri Serbest Bırakıldı
    14 Mar Başakşehir'de 1.7 Milyon Liralık Hırsızlık Şüphelileri Serbest Bırakıldı

    Başakşehir'de bir evden yaklaşık 1 milyon 700 bin lira değerinde döviz ve ziynet eşyası çalındığı iddiasıyla gözaltına alınan 1'i yaşı küçük 3 kadın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin, hırsızlık olayını gerçekleştirdikten sonra asansöre binerek binadan ayrılmaları güvenlik kamerasınca kaydedildi.

  • İETT Otobüs Şoförü Bıçaklanarak Ağır Yaralandı
    14 Mar İETT Otobüs Şoförü Bıçaklanarak Ağır Yaralandı

    İstanbul Başakşehir'de İETT otobüs şoförü Mahmut Murat Kanık, sözlü tartışma yaşadığı bir şahıs tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan otobüs şoförü Kınık'ın yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiği belirtildi.

  • Trendyol Süper Lig'de 30. Hafta Maçları Belli Oldu
    14 Mar Trendyol Süper Lig'de 30. Hafta Maçları Belli Oldu

    Trendyol Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlıyor. Yarın oynanacak olan Pendikspor - İstanbulspor ve Fatih Karagümrük - Konyaspor maçlarıyla başlayacak olan haftada lider Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Beşiktaş ise Antalyaspor'u ağırlayacak. Haftanın kapanış maçında ise Trabzonspor ile Fenerbahçe, Trabzon'da karşı karşıya gelecek.

  • İETT sürücüsünün bıçaklanma anı kamerada
    14 Mar İETT sürücüsünün bıçaklanma anı kamerada

    Başakşehir'de dün akşam yol verme tartışmasında bir sürücü ile yanındaki kişi İETT şoförüyle tartıştı. Saldırganlar, yaşanan arbedede İETT şoförünü kalp hizasından bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. Kaçan saldırganlar polis tarafından yakalandı. Olayın güvenlik kamerası kayıtları dehşetin boyutunu gözler önüne serdi.

  • Trendyol Süper Lig'de heyecan, 30. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek
    14 Mar Trendyol Süper Lig'de heyecan, 30. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek

    Trendyol Süper Lig'de heyecan, 30. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek. Ligde yarın Siltaş Yapı Pendikspor, İstanbulspor'la karşı karşıya gelecek. Pendik Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 20.30'da başlayacak. Yarın oynanacak diğer karşılaşmada ise saat 20.30'da VavaCars Fatih Karagümrük, TÜMOSAN Konyaspor'u Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak. Haftanın öne çıkan mücadelesinde 17 Mart Pazar günü Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk edecek.

  • Başakşehir'de 'yol verme' kavgası: Otobüs şoförünü bıçaklayıp kaçtı
    14 Mar Başakşehir'de "yol verme" kavgası: Otobüs şoförünü bıçaklayıp kaçtı

    Başakşehir'de bir sürücü, yol verme nedeniyle tartıştığı İETT otobüs şoförünün önce önüne kırıp, ardından kalp hizasından bıçaklayarak kaçtı. Otobüsteki yolcular dehşeti yaşarken şoför ise ağır yaralandı.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Eros'un öldürülmesiyle ilgili verilen ceza önemli bir adımdır
    14 Mar Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Eros'un öldürülmesiyle ilgili verilen ceza önemli bir adımdır

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kedi Eros'un öldürülmesiyle ilgili davada verilen cezanın önemli bir adım olduğunu belirtti. Tunç, hayvanları korumanın önemine vurgu yaparak, bu tür suç işleyenlere karşı yargının koruyacağını söyledi. Ayrıca, Türkiye Yüzyılı'nın gençlerin omuzlarında yükseleceğini ifade eden Tunç, Türkiye Yüzyılı'nın temelini atan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti kadrolarını da övdü.

  • Yol verme tartışması kanlı bitti! İETT otobüs şoförü bıçaklandı
    13 Mar Yol verme tartışması kanlı bitti! İETT otobüs şoförü bıçaklandı

    İstanbul Başakşehir'de İETT otobüs şoförü, yol verme tartışması yaşadığı bir şahıs tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

  • Emre Belözoğlu: '27 puanın hepsine talibiz'
    13 Mar Emre Belözoğlu: '27 puanın hepsine talibiz'

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'de karşılaşacakları RAMS Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Önümüzde 27 puanın olduğu ve en büyük desteği de taraftarımızın vereceği bir süreç var. Onlara inşallah 27 puanın hepsine talip olduğumuzu gösterecek oyunu, performansı, isteği sergileyeceğimize inanıyorum' dedi.

  • Eros Davası'nda verilen ceza hayvanseverlerin tepkisini çekti
    13 Mar Eros Davası'nda verilen ceza hayvanseverlerin tepkisini çekti

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında bugüne kadarki en yüksek cezanın verildiği Eros Davası'nda sanığa verilen cezanın savundu. Sanığa 2 yıl 6 ay hapis cezası verilirken, adli kontrol tedbirleri uygulanarak yurt dışına çıkışı yasaklandı. Tunç, her canlının yaşam hakkının kutsal olduğunu ve kötü muamelenin karşısında olacaklarını belirtti.

  • MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: Taraftarımıza İhtiyacımız Var
    13 Mar MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: Taraftarımıza İhtiyacımız Var

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'de 16 Mart Cumartesi günü RAMS Başakşehir'le oynayacakları maçta sarı-lacivertli taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, '9 haftada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Elimizde 27 puan var, kupada da finale kalmak istiyoruz.' dedi.

  • AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'İbrahim Keloğlan' paylaşımı: Hayvanlara yapılan zulümlere asla müsamaha göstermeyeceğiz
    13 Mar AK Parti Sözcüsü Çelik'ten "İbrahim Keloğlan" paylaşımı: Hayvanlara yapılan zulümlere asla müsamaha göstermeyeceğiz

    İstanbul'da bir sitede Eros isimli kediyi, dakikalarca işkence ederek öldüren İbrahim Keloğlan, 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Yurt dışına çıkış yasağı uygulanan Keloğlan serbest bırakıldı. Toplumda infiale neden olan olaya ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik paylaşım yaptı. Çelik, paylaşımında, "Hayvanlara yapılan zulümlere asla müsamaha göstermedik; göstermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

  • Başakşehir'de kedi 'Eros'u öldüren sanık 2,5 yıl hapse çarptırıldı
    13 Mar Başakşehir'de kedi "Eros"u öldüren sanık 2,5 yıl hapse çarptırıldı

    Başakşehir'de sitenin asansöründe "Eros" isimli kediyi öldürdüğü gerekçesiyle yeniden yargılanan sanık İbrahim Keloğlan, "evcil hayvanı kasten öldürme" suçundan 2 yıl 6 hapse çarptırıldı ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

  • Eros İsimli Kedinin Öldürülmesi Davasında Sanığa En Yüksek Cezai İşlem Uygulandı
    13 Mar Eros İsimli Kedinin Öldürülmesi Davasında Sanığa En Yüksek Cezai İşlem Uygulandı

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'un Başakşehir ilçesinde 'Eros' isimli kedinin öldürülmesi nedeniyle açılan kamu davasında sanığın, Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında bugüne kadarki en yüksek cezaya çarptırıldığını bildirdi. Sanığa 2 yıl 6 ay hapis cezası verilirken, adli kontrol tedbirleri uygulanmasına ve yurt dışına çıkışının yasaklanmasına karar verildi.

  • Bakan Tunç'tan kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlu için verilen tahliye kararına ilk yorum
    13 Mar Bakan Tunç'tan kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlu için verilen tahliye kararına ilk yorum

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kedi Eros'u asansörde vahşice öldüren İbrahim Keloğlan için verilen tahliye kararını değerlendirdi. Bakan Tunç, "Verilen ceza, Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında bugüne kadarki en yüksek cezadır" dedi.

  • Adalet Bakanı: Eros Davası En Yüksek Cezayı Aldı
    13 Mar Adalet Bakanı: Eros Davası En Yüksek Cezayı Aldı

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'da Eros isimli kedinin öldürülmesi nedeniyle açılan kamu davasında verilen cezanın, Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında bugüne kadarki en yüksek ceza olduğunu açıkladı. Sanığa 2 yıl 6 ay hapis cezası verilirken, adli kontrol tedbirleri uygulanarak yurt dışına çıkışı yasaklandı.

  • 'Ulaşılabilir İstanbul İçin Tam Yol İleri' Sunumunda Konuşan İmamoğlu: 'Bu İş Yaptırmama Zihniyetini, 5 Yıl Boyunca Her Seferinde Mağlup Ettik'
    13 Mar 'Ulaşılabilir İstanbul İçin Tam Yol İleri' Sunumunda Konuşan İmamoğlu: "Bu İş Yaptırmama Zihniyetini, 5 Yıl Boyunca Her Seferinde Mağlup Ettik"

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘10 x 10 = 100 Büyük Proje’ toplantılarının beşincisini gerçekleştirdi. Kendi dönemlerinde tamamladıkları hatla İstanbul’daki raylı sistem uzunluğunu 367 kilometreye çıkardıklarını belirten İmamoğlu, “Bu iş yaptırmama zihniyetini, 5 yıl boyunca her seferinde mağlup ettik, bundan sonra da mağlup etmeye devam edeceğiz. Halbuki bizim isteğimiz, galibiyet-mağlubiyet değil. Omuz omuza yapalım. Birlikte açılış yapalım. Biz bakanlığın yaptığı açılışa gidelim. Onlar bizim yaptığımız açılışa gelsin. Allah aşkına Büyükşehir Belediyesi de milletin bakanlık da milletin. Yani kimin malını kiminden kaçırıyorsun? Kimin parasını kimden esirgiyorsun? ‘Allah'tan korkun’ diyorum. Ramazan gününde dua ediyorum. Allah sizi ıslah etsin. Göreceksiniz, hiçbir işimizin önünde duramayacaklar” dedi.

  • Başakşehir'de Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece...
    13 Mar Başakşehir'de Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece...

    Başakşehir'de Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yargılanan Keloğlan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

  • Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
    13 Mar Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

    İstanbul Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi vahşice öldürdüğü için yargılanan İbrahim Keloğlan'a 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Mahkemenin iyi halden indirim uyguladığı Keloğlan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Başakşehir'de ön kaldırarak trafiği tehlikeye düşüren sürücülere ceza yağdı
    13 Mar Başakşehir'de ön kaldırarak trafiği tehlikeye düşüren sürücülere ceza yağdı

    Başakşehir'de ön kaldırarak trafiği tehlikeye düşüren sürücülere ceza yağdı Başakşehir'de tehlikeli hareketler yapan motosiklet sürücüsünün ehliyetinin olmadığı tespit edildi Başakşehir'de trafiği yavaşlatan ve tek teker üzerinde tehlikeli şekilde yolculuk yapan motosiklet sürücüleri sivil...

  • Eros'un Katili Savunmasında: 'Hakkında Söylendiği Gibi Suçlu Değilim... Öfke ve Cinnet Haliyle Kendimi Kaybettim...'
    13 Mar Eros'un Katili Savunmasında: "Hakkında Söylendiği Gibi Suçlu Değilim... Öfke ve Cinnet Haliyle Kendimi Kaybettim..."

    İstanbul Başakşehir'de Eros isimli kediyi tekmeleyerek öldürdüğü için hakim karşısına çıkan İbrahim Keloğlan isimli sanık savunmasında "Hakkımda söylendiği gibi ben suçlu birisi değilim. Yaşadığım bir anlık psikolojik süreçten dolayı öfke ve cinnet haliyle tamamen kendimi kaybedip hayatım boyunca unutamayacağım bir hata yaptım ama her fırsatta kilolarca mama alıp dağlık ve köylük arazilerde kedi ve köpekleri besleyip onlarla vakit gelirmek bana terapi gibi geldi" dedi.

  • Kedi Eros'u vahşice katleden İbrahim Keloğlan: Ben bir suç makinesi değilim
    13 Mar Kedi Eros'u vahşice katleden İbrahim Keloğlan: Ben bir suç makinesi değilim

    Başakşehir'de yılbaşı gecesi "Eros" isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Hayvanseverlerin akın ettiği duruşma ifade veren Keloğlan ''Ben bir suç makinesi değilim. Bir anlık öfke ile yaptım. 8 Şubat'taki duruşmadan sonra köylere giderek kedi maması dağıttım, barınaklara bağışta bulundum, bana terapi gibi geldi'' dedi.

  • İBB Ramazan Ayına Özel Ücretsiz Etkinlikler Düzenliyor
    13 Mar İBB Ramazan Ayına Özel Ücretsiz Etkinlikler Düzenliyor

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ramazan ayına özel olarak düzenlenen etkinliklerle İstanbullulara ücretsiz kültür ve sanat deneyimi sunacak. Sami Özer, Ahmet Özhan, Belkıs Akkale, Mehmet Esen, Sunay Akın-Dilek Türkan, Yeni Türkü, Şevval Sam, İncesaz, Gaye Su Akyol, Bengü, Irmak Arıcı, Veysel Diker, Gülşen Kutlu, Rafet El Roman, Tarkan Öngen ve Gece Yolcuları gibi birçok ünlü sanatçı, 24 Mart'a kadar sürecek etkinliklerde sahne alacak. Etkinlikler, İstanbul'un farklı noktalarında bulunan parklar, meydanlar ve köylerde gerçekleştirilecek. Ramazan sohbetleri, geleneksel Türk gösterileri, enstrümantal dinletiler, halk oyunları gösterileri ve çocuklar için sokak sanatları ve atölyeler gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Detaylı etkinlik programına İBB Kültür sosyal medya hesapları ve www.kultursanat.istanbul adresinden ulaşılabilecek.

  • Başakşehir'de Tehlikeli Motosiklet Sürücülerine Cezalar Yazıldı
    13 Mar Başakşehir'de Tehlikeli Motosiklet Sürücülerine Cezalar Yazıldı

    Başakşehir'de trafiği yavaşlatan ve tehlikeli hareketler yapan motosiklet sürücüleri sivil trafik ekipleri tarafından tespit edildi. Tespit edilen sürücülerden birisinin ehliyeti olmadığı ve bir motosikletin trafikten men edildiği belirlendi. Toplamda 73 bin 301 TL para cezası kesildi.

  • Tuzla'da Gaspçılar Çantayı Alamadı
    13 Mar Tuzla'da Gaspçılar Çantayı Alamadı

    Tuzla'da bir döviz bürosu çalışanının elinden çantasını almak isteyen 3 gaspçı, çalışanın direnmesi üzerine kaçtı. Polis ekipleri gaspçıları tespit ederek gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin daha önce hapis cezaları olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • İstanbul'da Eros Davası Başlıyor
    13 Mar İstanbul'da Eros Davası Başlıyor

    İstanbul Başakşehir'de İbrahim Keloğlan tarafından öldürülen Eros adlı kedinin davası bugün Küçükçekmece Adalet Sarayı'nda görülecek. Duruşmaya çok sayıda hayvansever katıldı ve adalet taleplerini dile getirdi. Eros'un öldürülmesi hayvan hakları açısından önemli bir dava olarak görülüyor.

  • İstanbul Valisi Davut Gül, spor lisansı sahibi öğrenci sayısını 1 milyona yükseltmeyi hedefliyor
    13 Mar İstanbul Valisi Davut Gül, spor lisansı sahibi öğrenci sayısını 1 milyona yükseltmeyi hedefliyor

    İstanbul Valisi Davut Gül, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda yapılan Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı'na katılarak, spor lisansı sahibi öğrenci sayısını 1 milyona çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Gül, spor malzemelerinin ilçe belediyeleri tarafından temin edildiğini ve çocukların yeteneklerine göre lisanslarının çıkarıldığını ifade etti.

  • İbrahim Keloğlan'ın 'Eros' isimli kediye döverek ölümüne neden olmasıyla ilgili dava başlıyor
    13 Mar İbrahim Keloğlan'ın 'Eros' isimli kediye döverek ölümüne neden olmasıyla ilgili dava başlıyor

    İstanbul Başakşehir'de 'Eros' isimli kedinin ölümüne sebep olan İbrahim Keloğlan'ın yargılanacağı dava, Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Duruşmaya katılmak isteyenlerin yoğunluğu nedeniyle duruşma konferans salonunda yapılacak. AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de duruşmaya katılacak.

  • Hayvanseverler Eros için adliyeye akın etti! Tek bir ağızdan 'Katil İbrahim Keloğlan' sloganı attılar
    13 Mar Hayvanseverler Eros için adliyeye akın etti! Tek bir ağızdan "Katil İbrahim Keloğlan" sloganı attılar

    İstanbul Başakşehir'de İbrahim Keloğlan tarafından işkence ile öldürülen Eros adlı kedinin davası bugün Küçükçekmece Adalet Sarayı'nda görülüyor. Aralarında çok sayıda ünlü ismin de bulunduğu kalabalık Eros için mahkemeye akın ederken, güvenlik bariyerlerini aşarak konferans salonunun önüne kadar gelen kişiler "Katil İbrahim Keloğlan" sloganları attı.

  • Okullarda Yetenek Taraması Yapılıyor
    13 Mar Okullarda Yetenek Taraması Yapılıyor

    Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı iş birliği ile okullarda eğitim gören 3. Sınıf öğrencileri yapılan taramanın ardından tespit edilen yeteneklerinin olduğu alanlara yönlendiriliyor. İstanbul Valisi Davut Gül'ün katılığı yetenek taraması programında 300 öğrenciye tarama yapıldı.

  • Anka Haber Ajansı 13 Mart Çarşamba Gündemi
    13 Mar Anka Haber Ajansı 13 Mart Çarşamba Gündemi

    ANKA HABER AJANSI 13 MART ÇARŞAMBA GÜNDEMİ

  • İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Üniversite Öğrencileri ve Emeklilerin Doğal Gaz ve Su Faturalarını Yarı Yarıya İndirecek
    12 Mar İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Üniversite Öğrencileri ve Emeklilerin Doğal Gaz ve Su Faturalarını Yarı Yarıya İndirecek

    İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, Başakşehir'de düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, üniversite öğrencileri ve emeklilerin doğal gaz ve su faturalarının yüzde 50'sini almayacaklarını açıkladı. Kavuncu, ayrıca göç konusuna da değinerek, belediyenin göçmenlere yönelik denetimlerini artıracağını belirtti. Sosyal belediyecilik konusunda ise derin yoksulluk çeken ailelere günlük iki ekmek bedava dağıtacaklarını ve öğrencilere ücretsiz toplu taşıma imkanı sağlayacaklarını söyledi.

  • İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu: İttifak başarı getirmedi
    12 Mar İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu: İttifak başarı getirmedi

    İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde, ittifakın beklenen başarıyı getirmediğini belirtti. Kavuncu, İstanbul'un kronikleşmiş problemlerini ulaşım, barınma, ekonomik sorunlar ve düzensiz göç olarak sıralayarak, bu konularda çözüm önerilerini detaylandırdıklarını ifade etti. Ayrıca, İstanbul'un deprem ve trafik sorunlarının finansman ve toplu taşıma eksikliği nedeniyle çözülemediğini vurguladı. Kavuncu, muhalefetin birlikte hareket etmesiyle bazı şeylerin değişebileceği düşüncesiyle yapılan ittifakın başarı getirmediğini gördüklerini ve milletin menfaatine uygun bir seçim politikası izlediklerini belirtti.

  • RAMS Başakşehir, Matchoi Djalo'yu kadrosuna kattı
    12 Mar RAMS Başakşehir, Matchoi Djalo'yu kadrosuna kattı

    RAMS Başakşehir, Portekiz 2. Ligi ekiplerinden Paços de Ferreira forması giyen 20 yaşındaki futbolcu Matchoi Djalo'yu 3 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu. Djalo, bu sezon 23 maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

  • İstanbul merkezli 7 ilde yasadışı bahis çetesine operasyon: 60 gözaltı
    12 Mar İstanbul merkezli 7 ilde yasadışı bahis çetesine operasyon: 60 gözaltı

    ATM'lerden QR kod ve Cepbank yöntemi ile yasadışı bahis oynayarak elde ettikleri haksız kazançlarını kripto para borsası aracılığıyla yurt dışına kaçıran çeteye yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 60 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin hesaplarında yaklaşık 600 milyon TL finansal döngü gerçekleştirdikleri belirlendi.

Advertisement