Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı Hedefimiz Gruplara Kalabilmek - Son Dakika
Güncel

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı Hedefimiz Gruplara Kalabilmek

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı Hedefimiz Gruplara Kalabilmek

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı Hedefimiz gruplara kalabilmekEmre Belözoğlu İkinci maçı orada oynamamızı avantaja çevirecek bir skorla ayrılmak istiyoruzUEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Hırvatistan'ın Rijeka takımını konuk edecek olan Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, bu maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

27.07.2016 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı Hedefimiz gruplara kalabilmek

Emre Belözoğlu İkinci maçı orada oynamamızı avantaja çevirecek bir skorla ayrılmak istiyoruz

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Hırvatistan'ın Rijeka takımını konuk edecek olan Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, bu maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Tarihlerinde ikinci Avrupa kupalarına katıldıklarını belirten Avcı, Geçen sene adım attık, tecrübe kazandık, bu sene lig, öncesi oynayacağımız Avrupa kupalarında hedefimiz gruplara kalabilmek, onunla ilgili çalışmalar yaptık. Rakibimiz aslında iki kulübün birbirine benzer çok önemli noktaları var, birincisi yedi, sekiz senedir liginin yükselen takımlarından, üç tane şampiyonluğa oynayan takımlarından biri, dört senedir Avrupa kupalarına katılıyor, bunun ikisinde grup yapmış, statları ve tesisleri iç içe durumda. Hocaları üç senedir çalışıyor. Hocaları Slovenya Milli Takımı'nı çalıştırıyordu. Ben Türk mili takımın çalıştırıyordum, 25 yaş ortalaması bir takım. İyi bir takım ile oynayacağız, ligleri başlayalı iki hafta oldu, altı da hazırlık maçı yaptılar, biz 5 hazırlık maç yaptık. Kamp süreci iyi geçti, bizim için önemli bir adımlardan biri. Rakip iyi hücum yapan, geçen, dinamik, takım savunmasını da yapabilen bir ekip. Sahanın içinde Emre gibi oyuncularımızın olması, tecrübemizle beraber, iki ayaklı bir maçın sabırlı ve kontrollü oynamak ve dengeli oynayacağız. İki maçın sonunda umarım bizim için hedef olan bu elemeden çıkmak olacaktır dedi.

Bu sezonun ilk resmi maçına çıkacaklarını dile getiren tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu ise, Umarım her şey bu sene iyi gider. Geçen senenin üzerine koymak istediğimiz bir senenin başlangıcı, bizim adımıza önemli bir maç. Fizik olarak bizden daha hazır bir takım. Gerek oyun kalitemiz, gerek sistemimizin geçmişe dayalı olması, tecrübeli oyuncularımızla bu açığı kapatacağımızı düşünüyorum. İki ayaklı bir maç, yarın elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyarsak rakipten istediğimiz sonuçla buradan ayrılacağımızı düşünüyorum şeklinde konuştu.

Artık dünyada fiziğin çok önemli bir yeri olduğunu dile getiren Belözoğlu, İlk maçın sahamızda olması gol yemeden kazanmamız bizim için avantaj sağlar, gol yersek. İlk hedefimiz gol yemeden kazanmak olacak. İkinci maçı orada oynamamızı avantaja çevirecek bir skorla ayrılmak istiyoruz diye konuştu.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu arada Medipol Başakşehir, Hırvat ekibi Rijeka maçının hazırlıklarını Fatih Terim Stadı'nda yaptığı antrenman tamamladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı gözetiminde yapılan antrenmanda turuncu-lacivertliler tam takım yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı Hedefimiz Gruplara Kalabilmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    06:15 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:43 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 02.35'te merkez üssü olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İkinci depremin herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bildirildi. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.


Advertisement