Medya Press Yavru Vatan'da - Son Dakika
Advertorial

Medya Press Yavru Vatan'da

Türkiye'deki dergileri ile akademik çalışmalara ve Türk insanına yeni düşünce ufukları açan Press Grup Medya Press, şimdi de Kıbrıs'a direkt bir medya devi olarak girdi.

29.04.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Medya Press Genel Müdürü Bengü Aytem, "Gürcistan'da bir numara idik, Azerbaycan'da bu yılın başı itibarıyla ülke çapında kendimizi hissettirecek şekilde girdik. Almanya'dan Kamerun'a kadar on ülke dilindeki yayınlarımızla Türk Akademisyenlerimiz ve grubumuz üyelerinin çalışmalarını sunduk. KKTC 'mize gerekeni yapmamamız doğru olmazdı. Bu başarılı çalışmanın, St. Clements Üniversitesi 'nin de KKTC'de daha etkin olması için altyapı teşkil etmesini temenni ediyorum. Şu andaki dergi ve süreli yayın sayımız on iki, artan ve her kesime hitap eden, dolu dolu, her gün takdir toplayan çalışmalarımızın sayısını aylık 20'ye yükseltmek, hem de devam ettiğimiz ülke ve dillerinde, şimdiki hedeflendiğimiz konu. Sayın Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Bilal Semih Bozdemir, bu konuda hem bizim, hem ilgili devletlerdeki iştiraklerimizin destekçisi olmaya devam ediyor." şeklinde konuştu.

Press Grup'a bağlı Medya Press; kısa bir sürede Türkiye ve dünyanın değişik ülkelerinde Medya sektöründe önemli ve gelişmelerde dikkate değer bir yayın gurubu.

Kaynak: Haberler.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement