Karadayı Holding, Medya Sektöründeki Yatırımlarını Büyüttü - Son Dakika
Yerel

Karadayı Holding, Medya Sektöründeki Yatırımlarını Büyüttü

Karadayı Holding, Medya Sektöründeki Yatırımlarını Büyüttü

Erzurum'un inşaat sektöründeki ulusal markası Karadayı Holding, medya sektöründeki yatırımlarına Kardelen Televizyonunu da kattı.

14.02.2014 16:41  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un inşaat sektöründeki ulusal markası Karadayı Holding, medya sektöründeki yatırımlarına Kardelen Televizyonu'nu da kattı. Kurulduğu günden bu yana Kardelen Televizyonu'nun hissedarlarından biri olan Ahmet Metin Karadayı, tüm ortakların hisselerini Karadayı Holding bünyesinde topladı.

Erzurum'daki konut yatırımlarına her geçen dönem yenilerini ekleyen ve 2 bin 200 konutla Doğu'nun en büyük toplu konut inşaatı New City'yi hayata geçiren Karadayı Holding, medya sektöründeki yatırımlarını da büyüttü.

2012 yılında yayın hayatına başlayan Kardelen Televizyonu'nun hissedarlarından olan Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, tüm ortakların hisselerini holding bünyesinde topladı. Gazeteci Yazar Sinan Özçaylak'ın Genel Yayın Yönetmenliğini üstlendiği Kardelen Televizyonu bundan böyle Karadayı Holding çatısı altında yayın hayatını sürdürecek.

Öte yandan medya sektöründeki ilk yatırımı Pusula Gazetesi olan Karadayı Holding, Doğu'nun ilk ve tek bölge gazetesinin yanında Organize Sanayi Sitesi'ndeki web ofset tesisleriyle yazılı basına hizmet veriyor. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karadayı Holding, Medya Sektöründeki Yatırımlarını Büyüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement