Medyabar 11. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Medyabar 11. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Sakarya'da yayın yapan www.medyabar.com internet sitesi, 11. kuruluş yıldönümünü kutladı.

17.02.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da yayın yapan www.medyabar.com internet sitesi, 11. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Yıldönümü dolayısıyla Serdivan ilçesindeki bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Sakarya Vali Vekili  Mehmet Zeki Koçberber, artık habercilik mecrasının değiştiğini söyledi. İnternet gazeteciliğinin her geçen gün yaygınlaştığını belirten Koçberber, bu işi de Sakarya'da en iyi yapanlardan birinin de Medyabar olduğunu söyledi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da gazeteciliğin 10 - 11 yıl önce internet üzerinden yapılmaya başlandığında dikkate alınmadığını ancak aradan geçen zamanın, Medyabar'ı kuranları haklı çıkardığını ifade etti.

Yemeğe, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Yenigün Gazetesi Yazarı Cevdet Güngör, Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Yekta Şirin, Serdivan Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hamit Balcı, Hendek Belediyesi Basın Danışması Elif Özerçin, basın mensuplarıyla site çalışanları katıldı.

Konuşmalardan sonra pasta kesildi ve havai fişek gösterisi yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Medyabar 11. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement