Medyanın Oscarları Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Medyanın Oscarları Sahiplerini Buldu

Medyanın Oscarları Sahiplerini Buldu

Radyo- Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) Medya Oscarları, Ankara Rixos Otelde gerçekleşen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

13.04.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyo- Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) Medya Oscarları, Ankara Rixos Otelde gerçekleşen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin (RTGD) geleneksel hale getirdiği "Medya Oscarları", ödül töreni Ankara'da yapıldı. Rixsos Otel'de düzenlenen ödül törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yılın erkek oyuncusu dalında Oktay Kaynarca ve yılın kadın muhabiri dalında ödüle layık görülen NTV Muhabiri Miray Akdağ Uluç'a, ödüllerini verdi. Bakan Çağatay Kılıç, gazetecilik, radyo ve televizyonun önemine dikkat çekerek, "Haberlerin gerçek ve iyi araştırılmış olması çok önemli, genç gazetecilerin bu konulara dikkat etmelerini rica ediyorum"dedi. Bakan Çağatay Kılıç ayrıca gecenin düzenlenmesinde katkı sağlayan sponsorlara da teşekkür plaketlerini verdi.

Tören ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin internet sitesinin açılışını yaptı. Programa, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağaltay Kılıç'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, RTGD Başkanı Deniz Güçer, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile siyaset medya ve sanat dünyasından birçok kişi katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medyanın Oscarları Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement