Mega Lüks Yat "Ice", İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Güncel

Mega Lüks Yat "Ice", İlgi Odağı Oldu

Rus iş adamı Kerimov'un Marmaris'e getirilen 90 metre uzunluğundaki "ICE" isimli süper lüks yatında gün boyunca hareketlilik gözlendi.

23.03.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rus iş adamı Süleyman Kerimov'un Marmaris Körfezi'ne demirli bulunan süper lüks yatı "ICE", ilgi odağı oldu.

Dağıstan asıllı Rus iş adamı Kerimov'un dün Marmaris'e getirilen yaklaşık 90 metre uzunluğundaki İngiliz bayraklı "ICE" isimli yatı, iki gündür Marmaris Belediyesi Halk Plajı karşısında demirli olarak bekliyor.

İçerisinde Kerimov veya yakınlarının olup olmadığı konusunda bir açıklama yapılmayan yatta gün boyunca hareketlilik gözlendi. Botlarla yata giden kişiler olduğu, belirli zamanlarda yiyecek ve içecek ikmali yapıldığı dikkati çekti.

Dünyanın en büyük ve lüks 100 yatı arasında gösterilen "ICE", Marmarislilerin ve ilçede tatilini geçiren turistlerin de ilgi odağı oldu. Sahil yolundan geçenler yürüyüşlerine ara vererek yatı izlerken, bazıları ise arka plana yatı alarak hatıra fotoğrafları çektirdi.

2005 yılında denize indirilen, 160 milyon dolara mal olan ve üzerinde bir helikopter bulunan yat spor salonu, çalışma odası, jakuzi gibi birçok lüksü bünyesinde barındırıyor.

"ICE", geçtiğimiz salı günü Muğla'nın bir diğer ünlü turistik ilçesi Bodrum'un açıklarına demirlemiş, burada 4 gün kaldıktan sonra ayrılmıştı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mega Lüks Yat 'Ice', İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement