Mehdi Eker: "Muhalefet Şimdiden Koalisyona Karşı" - Son Dakika
Politika

Mehdi Eker: "Muhalefet Şimdiden Koalisyona Karşı"

Mehdi Eker: "Muhalefet Şimdiden Koalisyona Karşı"

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Dr. M. Mehdi Eker, muhalefeti eleştirerek, “Muhalefet partileri seçim sonuçlarını görmeden şimdiden koalisyona karşı” dedi.

14.10.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Dr. M. Mehdi Eker, muhalefeti eleştirerek, "Muhalefet partileri seçim sonuçlarını görmeden şimdiden koalisyona karşı" dedi.

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Dr. M. Mehdi Eker katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. 7 Haziran seçimlerinde elde edilen sonucu hiç arzu etmediklerini söyleyen Eker, "Partiler 7 Haziran'da kendilerini belli etti. Türkiye'nin milli iradesi ile seçilmiş bir Cumhurbaşkanı'na 'in ordan' demek yakışmaz. O Saray milletindir kimsenin babasının malı değildir. Şimdiden koalisyona açık olmadıklarını gösteriyorlar. İyi niyetli değiller. AK Parti tek başına Türkiye'yi yönetecek güçtedir ve kararı verecek olan millettir" dedi.

Mehdi Eker, "Siyasi partiler birbirlerinin rakibidir. Dövüşerek kavga ederek rakiplik olmaz. Güvenli bir ortam istikrara bağlıdır. Türkiye bir süreçten geçti, daha geçecek. Türkiye'de barışın tesis edilmesini istiyoruz. Biz milletin iradesine saygı duyarız. Hangi parti milletin istediğini yapmazsa millet o partiyi terk eder. Bizim milletten talebimiz tek başına iktidara getirmeleridir. İstikrarı sağlamamız için güçlü bir hükümete ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.

2007 yılında anayasayı değiştirmek istediklerinde muhalefetin partilerini kapatmaya çalıştığını hatırlatan Eker "O dönemde ülke ciddi bir gerilim yaşadı. O dönemde başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan reformlar yapmak isterken, dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer bunlara karşı çıktı. Bize yetki verilirse Türkiye daha güçlü bir ülke haline gelir" dedi. Mehdi Eker konuşmalarını şöyle sürdürdü:

"Bunlar algı operasyonudur. Avrupa'da bile herkes ağzına geleni sosyal medyada yayınlayamıyor. Gençlere çok güzel projelerimiz var. Projelerine hibe teşvik var. Şu an milletimizin, vatandaşımızın 7 Haziran sonuçlarını daha iyi değerlendireceklerini zannediyorum. Bu milletimiz yeteneklidir. Kime ne zaman görev vereceğini iyi bilir." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mehdi Eker: 'Muhalefet Şimdiden Koalisyona Karşı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement